Aktuellt

Nästa Implema Talks Ekonomi SAP 12 februari

Jobbar du med ekonomi och SAP och vill inspireras, dela kunskap och erfarenheter med andra företag?

Nästa möte Implema Talks Ekonomi SAP är planerat till den 12 februari och kommer vi bland annat diskutera Analytics for Office.

Lisa Eriksson är applikationskonsult inom ekonomi på Implema och den som ansvarar för Implema Talks Ekonomi SAP. Hon berättar:

Vi hade vårt första möte i det här formatet i oktober och det blev mycket bra och intressanta diskussioner där deltagarna hade olika erfarenheter att dela med sig av från sina företag. Deltagarna bidrar själva med input kring agenda och vilka ämnen som känns mest aktuella att ta upp och i första mötet diskuterade vi bland annat Brexit och e-faktura till kund.

Nästa möte är planerat till den 12 februari (14:00 – 15:00). Då kommer bland annat Analytics for Office stå på agendan.

Är du intresserad av att delta i Implema Talks SAP Ekonomi?

Implema Talks Ekonomi SAP riktar sig till dig som arbetar hands-on i systemet men även som CFO eller liknande och inom SAP.

Anmäl dig till gruppen Implema Talks Ekonomi SAP genom att kontakta Lisa Eriksson.

Om Implema Talks

Implema Talks är korta, digitala möten i ett snabbfotat format där vi på Implema, tillsammans med våra kunder och partners, inspireras och delar med oss av kunskap, erfarenheter och lösningar inom affärsprocesser och digitalisering.

Kunder från olika eller samma branscher ges möjlighet att stärka sitt nätverk och diskutera gemensamma problem och lösningar.

Implema Talks grupperna formas utifrån behov, specifika områden och aktuella frågeställningar.

Normalt ingår man i samma grupp över tid och lär då känna sina gruppmedlemmar och kan ha kontakt och byta erfarenheter även mellan de inbokade mötena.

Lisa Eriksson,
Applications Consultant

Vill du veta mer om Implema Talks Ekonomi SAP?

Varmt välkommen att kontakta mig!

CTA

Dela med dig
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på facebook

Relaterat innehåll

© Implema. All rights reserved