Avarn

AVARN Security framtidssäkrar med SAP HANA och certifierad drift.

Affärssystem
SAP Business All-in-One
Bransch
Tjänster
Säkerhet står högst på agendan för AVARN Security (tidigare G4S) som erbjuder sina tjänster till större företag, organisationer och offentlig sektor. Med hjälp av Implema och SAP HANA säkrar man sina affärsprocesser för framtiden. På tid och budget.

AVARN SECURITYS BEHOV. Med cirka 30 kontor i Sverige och runt 3500 medarbetare är AVARN Security beroende av effektiva affärsprocesser och trygg drift dygnet runt. Med Implema som partner har man påbörjat resan mot nästa generations SAP.

IMPLEMAS LÖSNING.  Implema är en av två svenska partners som är certifierade av SAP för drift av nya SAP S/4HANA. AVARN Security har valt att med Implema som partner migrera till SAP HANA. Samtidigt med migreringen flyttar man också sin SAP-lösning till Implemas driftcenter i Örebro.

RESULTATET. Genom att migrera till databasen SAP HANA har AVARN Security säkrat möjligheten att kunna gå vidare till SAP S/4HANA när de känner sig redo. Systemflytten till Örebro och Implemas certifierade driftstjänster innebär dessutom att organisationen avlastas.

Jag är förvånad att det gick så smidigt. Implema gjorde ett bra förarbete så att vi kunde gå live första veckan i maj.
Patrik Bergström, IT-systemförvaltare på AVARN Security.

Andra kundreferenser

Atlas Antibodies Transparant
Life Science Microsoft Dynamics 365

Life science: Atlas Antibodies implementerar Microsoft Dynamics 365