VAD VI GÖR

CRM

Att vara duktig på CRM är att framtidssäkra företagets viktigaste resurs – kunderna! På Implema jobbar vi framförallt med två CRM plattformar: Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement och SAP Customer Experience.

Jens Landgren, Key Account Manager OEM Motor

OEM International

En stor fördel med SAP Sales Cloud är att det är integrerat direkt som en del av vårt SAP-systemlandskap.

Framtidssäkra företagets viktigaste resurs - kunderna!

CRM är ett sätt att beskriva och förstå hur företaget på bästa sätt skall möta sina kunder och realisera sin vision och affärsidé. Vilka är vi? Vad gör vi? För vilka finns vi till och hur når vi ut till dem och levererar så att både de och vi blir framgångsrika?

I dagens krympande och allt mer konkurrensutsatta värld är inte en bra produkt något unik. Det är en självklarhet. 

Du köper av de företag som förstår dig och hjälper dig att lyckas och som har en vision du kan relatera till. Företag som kan förklara hur du tjänar tid och pengar på att köpa deras produkt eller tjänst, som har personal som är proaktiva, pålästa och trevliga och som är lätta och smidiga att ha att göra med i sälj, leverans och support.

Kort sagt, företag som är duktiga på CRM.

Partner Affärssystem
Affärssystem tid och budget

SNABBT

TRYGGT

KOSTNADSEFFEKTIVT

Vad är CRM?

CRM (Customer Relationship Management) är ett svårdefinierat begrepp. Det är en definition på en typ av IT-system som innehåller leads, kunder, kontakter, affärsmöjligheter, ärenden etc, men det är också ett sätt att definiera ett företags intäktsgenererande strategi, organisation, verksamhet och processer.

CRM

Hur framtidssäkrar jag mina kundprocesser tillsammans med Implema?

Vi guidar dig steg för steg

Hur ska du veta vilket CRM-lösning du behöver idag och i framtiden för att ditt företag ska vara lönsamt och hållbart? 
Vi guidar och leder dig steg för steg. 

Partner som tar helhetsansvar

Med Implema får du en partner som tar ett helhetsansvar. Från implementation av ny CRM-lösning till välutvecklat förvaltningskoncept för både support, uppgraderingar och integrationer.

Affärssystem tid och budget

Snabbt, tryggt & kostnadseffektivt

Implemas mindset – Implema Way – säkrar att du snabbt, tryggt och kostnadseffektivt kommer igång med ditt nya CRM-system. Vi guidar dig sedan vidare och utvecklar dina kundprocesser steg för steg. 

Erfarenhet och bred kompetens

Implema är en partner som förstår helheten. Det gäller tekniken såväl som affärsprocesserna, från sälj och marknadsföring och service till leverans, produktion och inköp. Utöver djup och bred kompetens inom CRM så har vi viktig kompetens i kringliggande lösningar som kärnan i affärsstödet – ERP. 

CRM

Vilken lösning är du intresserad av?

På Implema jobbar vi framförallt med två CRM plattformar:
Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement och SAP Sales Cloud. 

Mer inspiration om hur du kan framtidssäkra företagets viktigaste resurs - kunderna