Dynamics 365 & Implema

Med Dynamics 365 har Microsoft skapat en gränslös, molnbaserad plattform för framtidens intelligenta affärsapplikationer. Här kombineras ERP och CRM med alla de appar ditt företag behöver för att effektivisera affärsprocesserna och skapa nya affärsmöjligheter.

SAP och Implema Visar vägen

Dynamics 365. Ett affärssystem skapat för digitalisering.

Vi känner inte till din digitala strategi. Ändå är vi säkra på att Dynamics 365 kan leverera allt du önskar av ett framtidssäkert och skalbart affärsstöd som är 100% molnbaserat och appdrivet. Med Implema som partner får du bästa tänkbara start på transformationen till den digitala tidsåldern.

PLATTFORM FÖR FRAMGÅNG. I dagens datadrivna värld är det en vinnande strategi att analysera information, tillföra intelligens och respondera på nya behov i realtid. Därför finns Dynamics 365 – ett affärssystem som i grunden är skapat för digitalisering. Baserat på Microsoft Cloud förenar det ERP och CRM och låter företag optimera sina processer med hjälp av intelligenta appar och säker uppkoppling mot alla delar av företaget, kunder och omvärld.

PÅ TID OCH BUDGET. I varje projekt bygger vi ett starkt team ihop med dig och din organisation, vilket banar väg för effektivt genomförande och långsiktig utveckling. Vår projektmetodik, Implema Instant, innebär att vi kan minimera tiden från projektstart till driftsättning, och stegvis utöka affärsnyttan. På så sätt hjälper vi dig minimera kostnader och risk. Implema är projektspecialister med stor erfarenhet av affärskritiska projekt och tar helhetsansvar för snabb och trygg implementering på tid och budget – oavsett projektets storlek och komplexitet.

MEDARBETARNA I FÖRARSÄTET. Att byta affärssystem till Dynamics 365 påverkar alla delar av verksamheten. Därför är medarbetarna en självklar framgångsfaktor och vi säkerställer nära samarbete genom att bygga ett starkt projektteam ihop med din organisation. Utöver det erbjuder vi ett unikt program för kompetensomställning, Implema Accelerate, som utbildar nyckelmedarbetare till “digitala ambassadörer”.

ALLT PASSAR IHOP. Dynamics 365 är en del av en molnplattform som även inbegriper Office 365, Power BI, Cortana Intelligence Suite och Azure IoT Suite. Och som sagt finns redan ERP och CRM inbyggt i Dynamics. Till Dynamics-familjen hör kompletta appar som fungerar fristående och ännu bättre tillsammans – till exempel Sales, Service, Finance and Operations, Talent och Marketing. Därtill kan företag skapa sina egna appar direkt och enkelt utan att köpa konsultinsatser eller betala extra licenskostnader. Det är unikt för Dynamics 365. Nyfiken? Låt oss berätta mer.

MICROSOFT DYNAMICS 365

Microsoft Dynamics 365 overview


En introduktion till Microsoft Dynamics 365. Ett molnbaserat affärssystem skapat för digitalisering.

Implema Atlas Antibodies Partners Implema

PRESS RELEASE 5 JULY 2018

Atlas Antibodies selects Microsoft Dynamics 365 and partner Implema

Atlas Antibodies, a Swedish Life Science company based in Stockholm, has selected Microsoft Dynamics 365 and Implema to streamline its processes and support its extremely fast growth.

– After a short Proof Of Concept we selected Implema as our implementation partner due to their track record of high quality implementation projects with unique experience and competence in the Life Science industry which is very important to us, says John Daicic, PhD and CEO at Atlas Antibodies.

PRESS RELEASE 8 MAJ 2018

Nexus Group väljer Implema och Microsoft Dynamics 365 för sin fortsatta expansion

– Vi är ett snabbväxande företag. För att kunna expandera med lönsamhet behöver vi ett harmoniserat och skalbart affärssystem som stöttar digitalisering, automatisering och datadrivna beslut. Med nya affärssystemet Microsoft Dynamics 365 kommer vi ersätta åsikter och gissningar med fakta så att vi kan fatta mer välgrundade beslut. Alla våra egna molntjänster bygger på Azure-teknik så Microsoft känns som ett logiskt val för oss, säger Anders Berg CFO Nexus Group.

Implema Nexus Groups Valjer Implema

KUNDREFERENSER

Polypeptide fick global plattform på 6 månader med Dynamics AX

– Projektet i Malmö är absolut en succé. Antalet anpassningsdagar sjönk från 400 i tidigare förstudier till cirka 80 och vi upplever en hög grad av flexibilitet hos Implema när vi exempelvis behöver extra resurser, säger Jan Fuhr Miller, CFO Polypeptide Group.

Polypeptide Group är specialiserade inom peptidtillverkning för läkemedel och bioteknik. Koncernen är världens näst största producent och har produktionsenheter i tre världsdelar. När affärsprocesserna behövde enas valde man Implema som partner.

MICROSOFT DYNAMICS

The Road to Dynamics 365 by Implema

Dynamics 365 är ett molnbaserat affärssystem från Microsoft som innebär helt nya möjligheter. I Dynamics 365 introduceras nya sätt att hantera exempelvis anpassningar, integrationer och utdatahantering. Tjänsten ”The Road to Dynamics 365 by Implema” introducerar dig till den nya 365 plattformen för din digitala transformation. Och förklarar på ett enkelt och tydligt sätt vilka områden som förändrats jämfört med tidigare versioner av Microsoft Dynamics AX. Utbildningspaketet presenteras på plats för beslutsfattare.

The Road To Dynamics 365 By Implema​
Implema Expertradgivning Affarsystem Dynamics 365

Rådgivning

Expertrådgivning kopplad till Dynamics 365

Under ett implementationsprojekt och när man befinner sig i ett förvaltningsläge uppstår frågeställningar och situationer som kan kräva djupare och oberoende kunskaper för att kunna ta trygga beslut. Tjänsten Expertrådgivning kan vara av både engångskaraktär och fortlöpande.

Robert Grahn,
Sales Director Microsoft Dynamics

Är Dynamics 365 rätt för dig? Vi guidar dig hela vägen.

“Det är en otroligt spännande tid vi verkar i just nu. I och med lanseringarna av Microsoft Dynamics 365 har marknaden fått ett affärsstöd som rakt igenom är byggt för framtiden. Att Dynamics är en sömlöst integrerad del av en större Microsoft-plattform är såklart intressant för många.”

Robert Grahn

Nyheter

Artiklar om Microsoft

Rekordstort intresse för Användarföreningen Dynamics365!

Årets första Användarförening går av stapeln den 26 mars i Stockholm och det är ett rekordstort intresse berättar Madeleine Hoffsten, Affärsutvecklingsansvarig på Implema.

Implema växlar nu upp satsningen på Microsoft Dynamics

Många företag har ett stort behov av uppgradering av sina affärssystemplattformar och Implema växlar nu upp satsningen.

Träffa Implema på LARM – Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdag den 11 feb

LARM är den största arbetsmarknadsmässan vid Linköpings universitet och en av de största i Sverige.

PolyPeptide tecknar ramavtal för Integration as a Service

Kunderna överlåter allt oftare helhetsansvaret för integrationer till en extern aktör.

Implema vill gå sin egen väg – bort från timträsket

Medan konkurrenterna köper eller blir uppköpta fortsätter affärssystemskonsulten Implema att köra sitt eget race.