Dynamics 365 från Microsoft

Microsoft Dynamics 365 – ett komplett molnbaserat affärsystem

Med Dynamics 365 har Microsoft skapat en gränslös, molnbaserad plattform för framtidens intelligenta affärsapplikationer. Här kombineras ERP och CRM med alla de appar ditt företag behöver för att effektivisera affärsprocesserna och skapa nya affärsmöjligheter.

Utöver ett framtidssäkrat affärsystem finns även Office 365, Power BI, Cortana Intelligence Suite och Azure IoT Suite. Som sagt finns redan ERP och CRM inbyggt i Dynamics. Till Dynamicsfamiljen hör kompletta appar som fungerar fristående och ännu bättre tillsammans – till exempel Sales, Service, Finance and Operations, Talent och Marketing. Därtill kan företag skapa sina egna appar direkt och enkelt utan att köpa konsultinsatser eller betala extra licenskostnader. Det är unikt för Dynamics 365.

Är det dags att byta affärssystem?

Håll budget och undvik förseningar

Hur ser jag till att affärssystemet är framtidssäkert?

Dynamics 365 One Version webinar

Med Microsoft Dynamics 365 One Version kommer ditt affärssystem alltid vara på den senaste supporterade versionen. Istället för att genomföra större uppgraderingsprojekt kommer du löpande kunna planera in mindre uppdateringar till ett fast pris.

Madeleine Hoffsten, berättar i sitt lunchwebinar den 12 november mer om vad Implema och Microsoft Dynamics 365 One Version kan göra för ditt företag. 

Starka erfarna team

Att byta affärssystem till Dynamics 365 påverkar alla delar av verksamheten. I varje projekt bygger vi ett starkt team ihop med dig och din organisation. Det är vägen för effektivt genomförande och långsiktig, beständig utveckling. Vår projektmetodik, Implema Instant, innebär att vi kan minimera tiden från projektstart till driftsättning, och stegvis utöka affärsnyttan. Utöver det erbjuder vi ett unikt program för kompetensomställning, Implema Accelerate, som utbildar nyckelmedarbetare till “digitala ambassadörer”.

Trygghet

“Teamet som jobbar med Dynamics 365 på Implema är enormt erfarna. De har gjort det här i många år och jobbat med andra affärssystem tidigare och kan affärssystem.

En stor trygghet med att jobba på Implema är att vi arbetar med moderna verktyg som ständigt uppdateras. Det gör att vi alltid kommer hålla oss i framkant och det kommer alltid finnas jobb att göra.”

Anna Granö
Managing Director HPE
Spela videoklipp
Spela filmen

MICrOSOFT DYNAMICS 365

Microsoft Dynamics 365 översikt

En introduktion till Dynamics 365. Ett molnbaserat affärssystem skapat för digitalisering.

Spela videoklipp
Spela filmen

100% Referenskunder

Vi har förmånen att jobba med kunder i alla storlekar och i många branscher, många av våra kunder verkar internationellt. Implema har därför stor vana vid projekt i verksamheter av varierande komplexitet, ofta med enheter över hela världen.
Implema PolyPetide Group Kundreferens Logo
Studying liquid

Polypeptide fick global plattform på 6 månader med Dynamics AX

Föregående
Nästa

På tid och budget

Implema är affärsystemspecialiser med stor erfarenhet av affärskritiska project. Vi tar ett helhetsansvar för snabb och trygg implementation och transformerar på tid och budget – oavsett projektets storlek och komplexitet.

Med oss på Implema kommer du igång snabbt!

Vår erfarenhet är att det är betydligt effektivare att komma igång med affärssystemet så snabbt som möjligt och ta hänsyn till vad det faktiskt kan göra och hur det fungerar när man utvecklar sina processer. Ett realistiskt scope och en tydlig roadmap med små, avgränsade steg brukar vara den säkraste vägen. Med oss som partner kommer du igång med ditt nya affärsystem snabbt.

Implema visar vägen till Dynamics 365

Vi vet att Dynamics 365 kan leverera allt du önskar av ett framtidssäkert och skalbart affärsstöd som är 100% molnbaserat och appdrivet. Med Implema som partner får du bästa tänkbara start på transformationen till den digitala tidsåldern.

Senaste nytt om Microsoft Dynamics 365

Implema Inspire Labs: en kreativ drivbänk för att utforska och accelerera nya lösningar!

Implema Inspire Labs är en kreativ drivbänk där vi utforskar och accelererar nya lösningar inom teknikområden som artificiell intelligence, machine learning och robotisering.

Camfil och Implema tecknar långsiktigt samarbetsavtal för support, applikationsförvaltning och vidareutveckling av Dynamics 365

Under hösten 2019 valde Camfil, som är en ledande tillverkare av renluftslösningar, Implema för att implementera en fullskalig affärssystemslösning för hela deras verksamhet baserat på Microsoft D365

Rekordstort intresse för Användarföreningen Dynamics365!

Årets första Användarförening går av stapeln den 26 mars i Stockholm och det är ett rekordstort intresse berättar Madeleine Hoffsten, Affärsutvecklingsansvarig på Implema.
Robert Grahn
Robert Grahn,
Sales Director Microsoft Dynamics

Är Dynamics 365 rätt för dig? Vi guidar dig hela vägen.

“Det är en otroligt spännande tid vi verkar i just nu. I och med lanseringarna av Microsoft Dynamics 365 har marknaden fått ett affärsstöd som rakt igenom är byggt för framtiden. Att Dynamics är en sömlöst integrerad del av en större Microsoft-plattform är såklart intressant för många.”

Har du några frågor?