Aktuellt

Implema och StepLock till final i ”Årets Affärssystemprojekt 2023/2024”!

Implema och vår kund StepLock har gått till final, som en av tre finalister till utmärkelsen ”Årets Affärssystemprojekt 2023/2024” för projektet där vi implementerade S/4HANA Cloud Public Edition i två länder (Sverige och Norge) på rekordtiden 12 veckor (!).

Bakom priset står HerbertNathan & Co, Skandinaviens ledande oberoende rådgivare och konsult inom bland annat digitalisering och affärssystem. Nu vidtar ett intensivt juryarbete för att ta fram den slutgiltiga vinnaren, där kriterierna baserar sig på:

1️⃣ UPPHANDLINGSPROCESSEN
Fanns ett välgrundat investeringsunderlag som stödjer en tydlig affärssystemsstrategi? Har utvärdering och val av leverantör och system genomförts på ett strukturerat sätt och baserats på ett genomarbetat behovsunderlag? .
2️⃣ PROJEKTET
Genomfördes det enligt en kvalitativ projektmetod med tydlig ansvarsfördelning mellan kund och leverantör? Genomfördes det i nära samarbete och med fokus på en aktiv och positiv relation mellan kund och leverantör? Har projektet arbetat aktivt med förändringshantering för att etablera den nya lösningen i organisationen? Har projektet har genomförts i en komplex miljö?)
3️⃣ RESULTAT/EFFEKT
Har projektet levererat en värdeskapande lösning, i tid och på budget? Har projektet nått eller överträffat de uppsatta effektmålen?

Vem som vinner avslöjas den 21 maj på ERP Summit 2024 i Stockholm.

Här kan du läsa om projektet: https://hubs.la/Q02tgZ4f0

Vill du veta mer om våra erbjudanden inom SAP?

Kontakta mig gärna!
Dela med dig

Relaterat innehåll