Kunder

Kundreferenser

Vi har förmånen att jobba med kunder i alla storlekar och i olika branscher. Många av våra kunder verkar internationellt. Implema har därför stor vana vid projekt i verksamheter av varierande komplexitet, ofta med enheter över hela världen. 

Fredrik Stendal, VD

StepLock

– SAP S/4HANA Cloud Public Edition ger oss mycket bättre möjligheter att enkelt skala upp när vi expanderar till fler länder. Det känns bra att vi kan få support och stöd oavsett vilken region vi vill expandera till, vd Fredrik Stendal.

Anna Gunlycke, Head of People Talent Strategy

WirelessCar

– Partnerskapet med Implema har verkligen bidragit med den expertis som behövts för att kunna ta nästa steg som bolag. Nu kan vi accelerera tillväxten ytterligare genom att arbeta smartare och mer effektivt, avslutar Anna Gunlycke.

Magnus Sävenhed, VD

Novavax, Inc.

Det var extra viktigt för oss att ha en lokal partner som både är expert på SAP och har en gedigen erfarenhet av Life Science. Jag är övertygad om att implementeringen av SAP är helt avgörande för att vi ska vara det kommersiella bolaget vi nu är, för både veterinär- och humanvacciner.

Frank Isaksson, ERP Manager

OEM International

Implemas mindset, samt det sätt som Implema och OEM arbetar tillsammans som partners, är nyckelfaktorer till att samarbetet pågått under så lång tid. OEM vill ha en aktiv roll i de beslut som fattas. Med Implema kan vi på ett bra sätt kombinera OEMs kunskap inom interna processer med Implemas spetsk

Anders Wehtje, CFO

Avensia AB

VIDEO IN ENGLISH: Implema var en av de få partners som vi fastnade för. Företaget kom fram till slutsatsen att Implemas mindset och arbetssätt att snabbt, effektivt få på plats standardsystem utan anpassningar matchade bäst mot vår egen verksamhet och eget tillvägagångssätt.

Jan Hedenström, Finance Director

Calliditas Therapeutics

”Vi behövde stöd från ett bolag med erfarenhet av snabba beslutsprocesser, rätt kompetens och god förståelse för kraven inom life science. För att lyckas få på plats ett nytt affärssystem inom nio månader behövde vi också kunna tillämpa best practices kring alla nya processer, för att hela verksamhe
Hugo Petit, Renewcell, Chief Financial Officer, CFO

Hugo Petit, Chief Financial Officer

Renewcell

Vi tycker att det har varit ett viktigt nästa steg för oss att få på plats ett modernt och framtidssäkert affärssystem som kommer att klara av att stödja våra processer med hög grad av automation och säkerhet under hela bolagets utvecklingscykel.
Urban Pettersson

Urban Pettersson, Head of Business Development and Digital Transformation

Tibnor

Integration är vår Google Translate. Vi ska förstå kundens behov i ett digitalt perspektiv och översätta mellan systemen för att sedan automatisera processerna. En hög automatiseringsgrad snabbar upp flöden med kunder och leverantörer samtidigt som ökad datakvalitet ger färre fel i leveranskedjan.

Jens Landgren, Key Account Manager OEM Motor

OEM International

En stor fördel med SAP Sales Cloud är att det är integrerat direkt som en del av vårt SAP-systemlandskap.

Martin Borgström, VD och koncernchef

Nelson Garden

Vi ser många fördelar med en cloud-lösning. Det hjälper oss att hålla oss till standardprocesser samtidigt som vi vet att vi alltid har ett affärssystem som är uppdaterat med den senaste tekniken.

Torbjörn Bäck, President Camfil Northern Europe

Camfil

Vi ville ha en flexibel lösning där vi enkelt kan rulla ut till flera siter och personer, öka lagringskapaciteten och lägga till nya funktioner. Det blir väldigt enkelt i en molnlösning.
Customer Testimonial SAP S4HANA

Christian Houburg, VP Product Supply FUJIFILM Diosynth Biotechnologies

FUJIFILM Diosynth Biotechnologies

En vilja hos företaget att adaptera till best-practice processer är helt avgörande. Det krävs också en partner med erfarna och kompetenta konsulter som kan leda och guida i best practice inom S/4HANA. Den kombinationen är nyckeln för att lyckas hålla sig till standards!
Kundreferens

Sjö Martin Larsson, Business Controller Ejendals

Ejendals

Jag är imponerad över hur snabbt det här kunde realiseras, och hur enkelt SAP Analytics Cloud är att jobba i.

Gabriella Fällman, IT-chef Arvid Nordquist

Arvid Nordquist

Anledningen att vi väljer Implema är de med sin kompetens, erfarenhet och processtänk, tillsammans med deras kunskap och förståelse för vår verksamhet hjälper oss att förverkliga förbättringar i systemet och så att vi kan möta morgondagens utmaningar.
KUNDCASE

Patrik Bergström, IT-systemförvaltare AVARN Security

Avarn Security

Jag är förvånad att det gick så smidigt. Implema gjorde ett bra förarbete.
SAP implementering

Anncie Persson, projekt- och förvaltningsledare Ejendals

Ejendals

Samarbetet med Implema har varit över all förväntan. Implema finns alltid där som stöd. Samarbetet har varit smidigt, med erfarna, pålitliga och lyhörda konsulter.

KUNDER

Våra kunder

Implemas kunder är ofta internationella, svenskägda företag verksamma inom en rad olika branscher. Våra kunder är företag som söker en långsiktig partner som kan ta ansvar för helheten. En partner som, i en snabbt föränderlig värld, kan guida kunden till en framtidssäker affär över affärsprocessernas hela livscykel.

Extra stolta är vi över att ha flera av Sveriges främsta familjeföretag bland våra kunder.
Vår målsättning är, och har alltid varit, 100% referenskunder.
Det gör att vi har många nöjda kunder.

Hur är Implema som partner?

Så här säger våra kunder

Integration / Automatisering

Handel

OEM International

SAP S/4HANA

Tillverkning och försäljning

Renewcell

SAP Sales Cloud (CRM)

Handel och grossist

OEM International

SAP S/4HANA

Life Science

FUJIFILM Diosynth Biotechnologies

SAP Analytics Cloud

Diskret tillverkning

Ejendals

SAP S/4HANA

Handel & grossist

Arvid Nordquist

SAP S/4 HANA

Diskret tillverkning

Ejendals

SAP Business All-in-One

Processtillverkning

Erasteel

SAP Business All-in-One

Tillverkning

Flextrus

SAP Analytics Cloud

Handel

Efva Attling

Microsoft Dynamics / Life Science Epista

Life Science

Polypeptide Group

WHAT KIND OF PARTNER IS IMPLEMA?

This is what our customers say

Microsoft Dynamics 365

Life Science

Atlas Antibodies

SAP S/4HANA

Life Science

FUJIFILM Diosynth Biotechnologies

Vår målsättning är, och har alltid varit, 100% referenskunder. Det gör att vi har många nöjda kunder!

Implema Kund Diosynth
Implema Kund Klarna
Implema Kund Camfil
Implema Kund Elcowire
Implema Kund Nelson
Implema Kund Tibnor
Implema Kund Sj
Kund Thermo Fisher
Kund Elektroskandia
Kund Tibnor
Kund Epiroc
Kund Jollyroom
Kund Aak
Implema Kund Vattenfall
Kund Tele
Kund Nexus
Kunder Axel
Kunder Mannheimer
Implema Kund Proplate
Implema kund Bluefish
Implema kund pipelife
Implema Kund Bergendahls
Implema Kund Norrkoping
Semper
SCA
PolyPeptide
OEM
Hilton Food Group
Försvarsmakten
Familjen Dafgård
ESBE
Erasteel
Ejendals
Efva Attling
Bona
Atos Medical
Atlas Antibodies
Aga
Hemtex
Arvid Nordquist
Föregående
Nästa

Nyheter relaterat till kunder

Nexus ger Implema fortsatt förtroende på Dynamics 365 resan med ett samarbetsavtal för utrullning till nästa europeiska bolag. Efter att ha implementerat Dynamics 365 i den svenska verksamheten rullades lösningen under förra sommaren ut till Frankrike. Nu tas nästa steg: utrullning till bolagets verksamhet i Tyskland.
Nexus ger Implema fortsatt förtroende på Dynamics 365 resan med ett samarbetsavtal för utrullning till nästa europeiska bolag. Efter att ha implementerat Dynamics 365 i d…
BAE Systems har gett Implema förtroendet att operativt och strategisk stötta BAE Systems på sin fortsatta digitaliseringsresa. Partnerskapet inom Application Lifecycle Management (ALM) består av guidning och applikationsutveckling för att kontinuerligt utveckla, effektivisera och digitalisera BAE:s SAP-lösning framåt inklusive operativ support och driftövervakning av SAP S/4HANA.
BAE Systems har gett Implema förtroendet att operativt och strategisk stötta BAE Systems på sin fortsatta digitaliseringsresa. Partnerskapet inom Application Lifecycle Ma…
Nelson Garden, Nordens ledande aktör inom trädgårdsprodukter, förbereder för en expansion på den nordiska hemmamarknaden och i Europa, för att sedan nå ut till kunder i hela världen. Kritiskt för att lyckas är effektiva affärsprocesser och en framtidssäkrad affärssystemsplattform för digitalisering.
Nelson Garden, Nordens ledande aktör inom trädgårdsprodukter, förbereder för en expansion på den nordiska hemmamarknaden och i Europa, för att sedan nå ut till kunder i h…
Censor M&A fick på fyra veckor, med hjälp av Implema och Microsoft Dynamics Sales Professional, ett CRM -verktyg för att långsiktigt och strukturerat bearbeta marknaden.
Censor M&A fick på fyra veckor, med hjälp av Implema och Microsoft Dynamics Sales Professional, ett CRM -verktyg för att långsiktigt och strukturerat bearbeta marknad…
Elcowire Group har valt Implema som partner för implementationen av sitt nya affärssystem SAP S/4HANA.
Elcowire Group har valt Implema som partner för implementationen av sitt nya affärssystem SAP S/4HANA.
Under hösten 2019 valde Camfil, som är en ledande tillverkare av renluftslösningar, Implema för att implementera en fullskalig affärssystemslösning för hela deras verksamhet baserat på Microsoft Dynamics 365, initialt med den svenska delen av Camfils verksamhet som innefattar moderbolaget och de svenska produktion och säljenheterna.
Under hösten 2019 valde Camfil, som är en ledande tillverkare av renluftslösningar, Implema för att implementera en fullskalig affärssystemslösning för hela deras verksam…
Ett dedikerat team från Fujifilm Diosynth Biotechnologies har tillsammans med teamen från Implema AB och Implement Consulting Group bevisat att det med ett starkt teamarbete och Implemas välbeprövade principer, Implema Way möjliggjort en implementation av ett fullt validerat SAP S/4HANA affärssystem på bara 6 månader.
Ett dedikerat team från Fujifilm Diosynth Biotechnologies har tillsammans med teamen från Implema AB och Implement Consulting Group bevisat att det med ett starkt teamarb…
Enligt analysföretaget Gartner kommer tiden och kostnaden för att utveckla en digital plattform år 2020 att utgöras till 50% av integrationsarbete.
Enligt analysföretaget Gartner kommer tiden och kostnaden för att utveckla en digital plattform år 2020 att utgöras till 50% av integrationsarbete.
Fujifilm Diosynth Biotechnologies förvärvade tidigare i år en ny produktionssite i Hilleröd Danmark. Som del i transitionen behöver Fujifilm senast 1 april 2020 ha ett nytt affärssystem i bruk.
Fujifilm Diosynth Biotechnologies förvärvade tidigare i år en ny produktionssite i Hilleröd Danmark. Som del i transitionen behöver Fujifilm senast 1 april 2020 ha ett ny…

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?

Välkommen att höra av dig till mig för ett samtal kring utmaningar, möjligheter och framtidens affärssystem!