Karriär

Mod, utveckling och relationer driver oss framåt.

Varje dag strävar vi efter att skapa bestående värden – för våra kollegor – och våra kunder. Tillsammans utmanar vi det beprövade genom att tänka större och testa nytt i digitaliseringen av ett hållbart svenskt näringsliv.

Ditt nästa jobb?

180 nya briljanta kollegor väntar med spänning på dig! Är du nyfiken på teknik i framkant, affärsutveckling och digitalisering kan vi lova dig en både utmanande och omväxlande roll hos oss. Har du modet att testa nytt och kliva utanför boxen är vi övertygade om du kommer bidra till att föra oss och våra kunder framåt. Ta klivet in i en dynamisk organisation med stark kultur så utmanar vi den traditionella konsultrollen tillsammans.

Mår du bra, presterar du bra!

Arbetsglädje, kreativitet och personlig utveckling börjar med god hälsa och att du mår bra. Därför eftersträvar vi att tillsammans med dig säkerställa en hållbar work-life balance i din tillvaro. Vi tar också ansvar för att alla i ledande befattningar har rätt kompetens, både som chefer och medmänniskor. Genom att lyssna, inspirera och engagera varandra får vi våra anställda att känna sig sedda, hörda och involverade.  Vår kultur präglas av frihet under ansvar, bra sammanhållning, team building, kompetensutveckling, kickoffer, AW:s och andra välgörande aktiviteter. För oss är det minst lika viktigt som att erbjuda alla våra anställda jobb i en god, hållbar arbetsmiljö med marknadsmässiga löner och förmåner.

Relationer

Starkare relationer – större värden.

Ända sedan starten har våra kundnära samarbeten format oss. Vår goda laganda bygger på ärlighet – grunden för alla hållbara relationer. Vi har byggt en företagskultur som främjar modet att utmana, viljan att utvecklas samt drivkraften att tänka nytt och testa nytt. Det är så vi tillsammans skapar värden, för oss och för våra kunder.

Väx tillsammans med oss.

För oss är utmaning lika med utveckling. Vi ser hinder på vägen som framtida bedrifter. Att bli bättre på det vi gör och testa nytt är delar av vårt DNA. Vare sig vi arbetar i längre mer utdragna, eller kortare snabbare projekt, vill vi utvecklas tillsammans med varandra och våra kunder. Vi kombinerar framgångsrikt trainee, junior och senior kompetens i alla våra team. Tillsammans accelererar vi varandras kompetensutveckling, fördjupar vår kunskap och höjer kvaliteten i vår leverans.

Ta del av Anna, Jonas och Eskils berättelser

Spela videoklipp

"Ingen har hamnat här av en slump"

”En stor del i Implemas framgång är vi som jobbar här. Ingen har hamnat här av en slump utan alla har sökt sig hit för att man tror på det sätt som Implema arbetar.”

Anna Östlund, Konsultchef

Spela videoklipp

"Det jag gillar och uppskattar med Implema är att man får vara sig själv"

”Oavsett vilken typ av personlighet du är eller vad du vill göra eller hur du vill göra det så finns det plats för alla att både vara sig själv och göra det man tycker om, men ändå som ett lag.”

Jonas Anger, Applikationskonsult

Spela videoklipp

"Det bästa med mitt jobb är utan tvekan mina kollegor"

”Det är de som utmanar mig, lär mig och verkligen ger känslan av att man är ett team som jobbar hårt och har kul tillsammans.”

Eskil Rehme, Data Scientist

Våga nytt utanför boxen.

Vi är inget vanligt konsultbolag; långt ifrån störst men bland de bästa. Tillsammans utmanar vi den traditionella konsultrollen ihop. Vi tar gemensamt ansvar för att göra saker ingen gjort tidigare. Vi tänjer på gränserna för att utmana och utveckla våra kunder. Med laget i ryggen får du stödet att kliva utanför din trygghetszon och utrymmet att pröva din egen kreativitet. Dessutom, förväntar vi oss att du vågar utmana oss. Nej, vi utmanar dig att göra det.

Implema Jobb Friends

Är du giggare? Bli en Implema Friend.

Vi befinner oss i tillväxt och vill bli fler! Dessutom ser vi stor potential i att toppa upp med ytterligare kompetens och senior erfarenhet. Det är tydligt att samarbetet mellan egna konsulter, underkonsulter och våra kunder har varit givande för alla parter.  Nu söker vi dig som vill bidra till en stark företagskultur med god laganda och högt i tak där vi inspirerar och utmanar varandra på ett sätt som engagerar alla, också kunden.

Ditt första nästa steg i karriären

Ett av Sveriges första och största certifierade traineeprogram med fokus på affärssystem ger dig som nyexaminerad en gedigen grund att stå på i din karriär hos oss. På Implema får du som trainee fördjupa dig i projektmetodik, konsultmannaskap och vårt eget unika arbetssätt som vi kallar Implema Way. Dessutom får du möjlighet att specialisera dig inom ett affärsområde och får under hela programmet guidning av en egen mentor från företaget.

Din egen drivkraft har betydelse

Tillsammans accelererar vi varandras kompetensutveckling och vi kombinerar framgångsrikt traineer med junior och senior kompetens. Efter avslutat traineeprogram blir du utbildad applikationskonsult eller integrationskonsult inom marknadens ledande affärssystem från SAP eller Microsoft Dynamics.

Implemas nästa traineeprogram startar i juni 2024.

Implema Traineeprogram

Vill du jobba med digitalisering och bidra till ett starkt svenskt näringsliv? Vill du har en flygande start på nästa steg i din karriär?

Som trainee på Implema utbildas du till affärssystemkonsult inom marknadens ledande affärssystem: SAP och Microsoft Dynamics.

Implemas certifierade Traineeprogram är ett av Sveriges största och första traineeprogram med fokus på affärssystem.

Traineeprogrammet har funnits sedan 2004 och idag kommer cirka en tredjedel av Implemas medarbetare från tidigare traineeprogram.

Till traineeprogrammet söker vi dig som har några års arbetslivserfarenhet eller dig som är nyutexaminerad civilingenjör, civilekonom, datavetare eller systemvetare.

Implemas nästa traineeprogram startar i juni 2023.

Förmåner och annat kul

Försäkringar

Flexibel arbetstid

6 veckors semester

Friskvårdsbidrag

Fördelaktig lönestruktur & föräldralön

Personalbil & Cykel

Massage

Sjukvård

Försäkringar

Flexibel arbetstid

6 veckors semester

Friskvårdsbidrag

Fördelaktig lönestruktur & föräldralön

Personalbil & Cykel

Massage

Sjukvård

Dessutom en rad kundevent under året, sommarfest, kick-off:er vartannat år, roliga AWs och fredagsfika med härliga kollegor.

Möt några av våra kollegor

Vi är en accelerator i den digitala resan

Med hjälp av affärssystemen som driver utvecklingen – SAP och Microsoft – samt ett ekosystem av noga utvalda partners och best-of-breedlösningar, samt vårt mindset – Implema Way – guidar vi våra kunder på resan till en framtidssäker affär. Snabbt, tryggt och kostnadseffektivt. Vi vill finnas nära våra kunder och har kontor på 10 orter runt om i Sverige. Idag är vi 200 medarbetare och omsätter 350 MSEK. Våga testa nytt tillsammans med oss – vill bli fler!

200 medarbetare

Vi finns på 10 orter

350 Mkr i omsättning

Vi finns nära våra kunder

Implema har 180 anställda med huvudkontor i Stockholm. 

Vi jobbar nära våra kunder och har lokala kontor i Göteborg, Malmö, Jönköping, Linköping, Karlstad, Västerås, Sundsvall, Umeå samt eget driftscenter i Örebro.

implema i Sverige