Traineeprogram

Implema Traineeprogram Ansok

Traineeprogram

Häng med på vår resa – sök Implemas Traineeprogram!

I Implemas traineeprogram utbildas du till affärssystemkonsult. Som utbildad konsult får du en mycket eftertraktad kompetens och riktigt bra karriärmöjligheter. Vi som jobbar på Implema är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet. Vi brinner för att tillsammans med våra kunder utveckla företags affärsprocesser och vi tycker det är kul att jobba tillsammans i kundteam.

VEM KAN SÖKA? Till våra traineeprogram söker vi i första hand civilingenjörer, ekonomer, datavetare och systemvetare. Tillhör du inte någon av ovan kategorier men har några års relevant arbetserfarenhet är du också mycket välkommen att söka!

OM TRAINEEPROGRAMMET Implema tar emot ansökningar till Traineeprogrammet kontinuerligt under året. Tjänsten som trainee innebär en omfattande introduktion till Implema och till marknaden för affärssystem. Programmet utgörs av individuell mentorstödd utbildning varvat med praktik och självstudier.

Syftet är att ge varje trainee de bästa förutsättningarna för att snabbt utvecklas till självgående konsulter inom områden som försäljning, logistik, inköp, produktion, ekonomi, utveckling och integration.

Placeringsorter är i första hand Stockholm, Linköping och Malmö. Samtliga orter där Implema har kontor kan dock bli aktuella.

Känner du igen dig? Sök nu!

Ansökan till Implemas Traineeprogram 2020 har nu startat. Sista ansökningsdag är förlängd till 15 mars 2020.
Start i juni 2020.

Skicka din ansökan med e-post till traineeprogram@implema.se.
Bifoga CV, personligt brev och betyg.

Implema Traineeprogram

Julia Bodin - Trainee på Implema

Julia Bodin är en av nio nya trainees som började sin utveckling som affärssystemkonsulter i Implemas traineeprogram 2017.

Traineeprogrammet som startade i augusti 2018 var Implemas sjunde. Det första genomfördes redan 2004. Idag är cirka en tredjedel av Implemas medarbetare tidigare trainees.

Implema Julia Bodin Trainee
Oona Pipping,
Kontaktperson för Implemas Traineeprogram

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta mig för en diskussion om vårt traineeprogram!

Oona Pipping