SAP affärssystem

Nu har världsledande SAP tagit sjumilakliv till framtiden. Nya SAP S/4HANA är den digitala kärnan som öppnar dörren till intelligent analys och insiktsdrivna affärsprocesser. Implema är en av Sveriges ledande SAP-partners och vi guidar dig till rätt SAP-lösning för dina behov.

SAP och Implema Visar vägen

Med SAP kan du växa länge. Och komma igång snabbt.

Framtiden tillhör företag som har förmågan att snabbt anpassa sig i en disruptiv värld. SAP har alla verktyg du behöver för att framtidssäkra ditt affärsstöd och möjliggöra nya affärsmodeller. Implema var först i Sverige med att implementera SAP S/4HANA och guidar dig gärna på din resa till smarta och hållbara affärsprocesser.

SAP PLATINUM PARTNER. Implemas SAP-experter kombinerar verksamhetskunnande och lösningskunnande i SAP med stor erfarenhet av affärsprocesser i en rad olika branscher. Vi erbjuder dig allt från kompletta affärssystem till nischlösningar såsom integration, mobilitet och business intelligence. Implema är certifierad SAP Platinum Partner och det ena av endast två företag i Sverige som får drifta minnesdatabasen SAP HANA.

FLERA VÄGAR FRAMÅT. Svaret på dina behov behöver inte alltid vara ett helt nytt affärssystem. En fördel med befintliga SAP-system är att de ofta har stor outnyttjad potential som vi kan frigöra. Enkelt beskrivet hjälper vi dig framtidssäkra dina affärsprocesser med SAP på tre olika sätt: Implementera helt nytt affärssystem. Migrera ditt befintliga till nästa generation. Eller utveckla ditt befintliga genom kontinuerlig förbättring.

PÅ TID OCH BUDGET. I varje projekt bygger vi ett starkt team ihop med dig och din organisation, vilket banar väg för effektivt genomförande och långsiktig utveckling. Vår projektmetodik, Implema Instant, innebär att vi kan minimera tiden från projektstart till driftsättning, och stegvis utöka affärsnyttan. På så sätt hjälper vi dig minimera kostnader och risk, och alltid leverera på tid och budget. Oavsett storlek på företaget, lokalt och globalt.

100% FRAMTIDSSÄKERT. Vi guidar dig till rätt SAP-modell för din verksamhet – i molnet, on premises eller en kombination av båda. Ovanpå det erbjuder vi experttjänster och säker outsourcad drift i Implemas egen regi. Många av våra kunder har slimmade IT-organisationer och väljer Implema som driftpartner för att säkerställa kvalitet, skalbarhet och framtidssäkrade affärsprocesser.

Kundreferenser

Våra SAP-kunder finns i alla branscher

Implema Avarn Kundreferenser Logo

AVARN Security framtidssäkrar med SAP HANA och certifierad drift.

Implema Boxon Kundreferens Logo

Boxon växer lokalt och globalt med stöd av skalbart SAP-system.

Implema Ejendals Kundreferens Logo

Ejendals växer snabbt i Europa med SAP S/4HANA

Implema Erasteel Kundreferens Logo

Erasteel Kloster stärker kärnverksamheten med SAP.

Implema Efva Attling Kundreferens Logo

Ett modernt och kraftfullt affärssystem som kan växa med verksamheten

Implema Hastens Kundreferens Logo

Hästens tog språnget mot global tillväxt med SAP och outsourcad drift.

Implema Hemtex Kundreferens Logo

Hemtex fokuserar på försäljning med stöd av SAP och drift hos Implema.

Implema Nelson Garden Kundreferens Logo

Implema stöttar Nelson Garden i utvecklingen av affärsprocesser

Implema OEM Automatic Kundreferens Logo

OEM International effektiviserade över förväntan med hjälp av SAP.

Implema PolyPetide Group Kundreferens Logo

Polypeptide fick global plattform på 6 månader med Dynamics AX

Implema Flextrus Kundreferens Logo

Problemfritt hos Flextrus med paketerad SAP-drift.

Implema Bona Kundreferens Logo

SAP S/4HANA ett naturligt steg för globala trägolvexperten Bona.

Implema Arvid Nordquist Kundreferens Logo

SAP stöttar verksamhet och mål

Föregående
Nästa

SAP S/4 HANA

Framtiden heter SAP S/4 HANA. Implema tar dig dit.

2015 genomförde SAP sin största affärssystemlansering på 23 år. Och Implema gjorde förstås den första installationen i Sverige. Enkelt beskrivet är SAP S/4HANA en digital kärna till vilken man kopplar ytterst kraftfulla appar. Här får du en kort introduktion till valda delar.

SAP S/4HANA har nya gränssnittet Fiori och den supersnabba minnesdatabasen HANA som gör att företaget kan drivas “live” med ständig tillgång till realtidsbearbetad information. Detta ger företagsledningen helt nya möjligheter att få insikter och ta proaktiva beslut, förutse utmaningar och identifiera nya sätt att generera intäkter. Vi tillhandahåller SAP S4/HANA som molntjänst, on premises och/eller kombinationsalternativ. Och givetvis guidar vi dig genom alla strategiska frågeställningar, möjligheter och nyheter som det hypermoderna systemet erbjuder.

Jörgen Aronsson,
TF Sales Director

Nu är SAP i sitt livs form!

“Egentligen var det tyst om SAP lite för länge. Men i och med lanseringen av SAP S/4HANA är alla eventuella tveksamheter som bortblåsta. SAP sätter återigen standarden och det gagnar både befintliga och nya Implema-kunder. Oavsett vilket kan du räkna med att SAP är rätt plattform för att utveckla dina affärsprocesser och agera proaktivt när nya, strategiskt relevanta teknologier ser dagens ljus. Hör av dig till mig så berättar jag mer om alla nya mervärden du kan skapa med SAP S/4HANA och Implema.”

Jörgen Aronsson