VAD VI GÖR

Innovationsplattformar

Digital transformation och innovation förväntas accelerera inom de kommande åren. Att samarbeta med rätt partners och att anta rätt teknik för den digitala resan kommer innebära skillnaden mellan att överleva och att blomstra. Med innovationsplattformar som Microsoft Power Platform eller SAP Business Technology Platform kan du snabbt utveckla unika applikationer och tjänster . 

Jens Landgren, Key Account Manager OEM Motor

OEM International

En stor fördel med SAP Sales Cloud är att det är integrerat direkt som en del av vårt SAP-systemlandskap.
AV ALL DATA FÖRETAG SAMLAR IN ANVÄNDS INTE (FORBES)
0 %
av all app-utveckling sker i Low/no - CODE 2024 (GARTNER)
0 %
MEDELSTORA FÖRETAG ANSER ATT DIGITALISERING ÄR KRITISKT (2023) (IDC)
0 %

Accelerera din digitala resa med hjälp av innovationsplattformar

En utmaning för alla företag är den snabba och accelererande tekniska utvecklingen. Kraven på innovation, flexibilitet och digital transformation ökar samtidigt som möjligheten att kunna särskilja sig från konkurrenterna är en viktig framgångsfaktor.

Men hur differentierar vi oss? Hur utvecklar vi innovativa lösningar och tjänster? Hur utvecklar vi snabbt appar samt nyttjar all tillgänglig data för att ta smartare beslut? Hur blir vi mer effektiva?

Vi går mot en infrastruktur där allt du gör är en form av en tjänst som du hyr eller köper in. Kärnsystemen blir standardiserade och det som är unikt för varje företag skapas i innovationsplattformar, som SAP Business Technology Platform (BTP) och Microsoft Power Platform

På Implema har vi alltid strävat efter att skapa lösningar åt våra kunder baserat på standard för att sedan skapa unika lösningar där det verkligen gör skillnad. Med innovationsplattformar som SAP Business Technology Platform och Microsoft Power Platform fortsätter vi med samma strategi i den digitala transformationen. 

INNOVATIONSPLATTFORMAR

Hur utvecklar jag den digitala resan tillsammans med Implema?

Vi guidar dig steg för steg

Du vill snabbt kunna anpassa till nya affärsmöjligheter med hjälp av enklare applikationsutveckling, automatisering, datadrivna insikter och integration. Men var börjar du? Med Implemas erfarenhet, tekniska spetskompetens och paketerade lösningar för midsize segmentet guidar vi dig och ditt företag steg för steg. Vi jobbar nära, och i ett dynamiskt team, tillsammans med dig och din organisation.

Paketerade Lösningar Kom Igång Snabbt

Kom igång snabbt med paketerade lösningar

Implema har alltid jobbat med att paketera och förenkla för att företag snabbt ska komma igång. För att snabbt och kostnadseffektivt kunna accelerera den digitala resan jobbar vi precis på samma sätt med innovationsplatformar.

Implema Way Stegvis Implementation

Steg för steg - framtidssäkra beslut

Implema Way är motorn i vårt värdeskapande. Du kommer snabbt igång för att sedan växa med din lösning och accelerera tjänsteskapandet och digitaliseringen steg för steg. Snabb tryggt och kostnadseffektivt.
Framtidssäkra Innovationsplattformar

Framtidssäkert

Med Implema som partner får du en framtidssäker lösning där vi tillsammans säkrar områden som datasäkerhet, governance, övervakning och underhåll. 

 

Vad är en innovationsplattform?

Innovationsplattformar, är molnbaserade miljöer för att enkelt kunna designa, bygga, implementera och hantera kundunika och anpassade affärsapplikationer såsom exempelvis mobila appar.

De möjliggör flexibilitet, snabbhet, samarbete och kontroll över hela livscykeln och är avgörande i att kunna stödja en verksamhet som skiljer sig från konkurrenterna.

Innovattionsplattformar består ofta av Low Code / No Code verktyg för att användare som är närmast skavet utan kunskaper i programmering ska kunna lösa olika skav och utmaningar. 

INNOVATIONSPLATTFORMAR

Vi guidar dig till bästa lösningen!

På Implema jobbar vi framförallt med två innovationsplattformar: Microsoft Power Platform och SAP Business Technology Platform (BTP).

Snabb app-utveckling - inspiration

På Implemas kundevent Implema Inspire (2021) presenterade Microsoft och SAP varsitt case där företag snabbt,
med hjälp av Low Code innovationsplattformar, utvecklat en app som lösning på en konkret utmaning.

Spela video om App Utveckling Microsoft Power Platform

App-utveckling Low Code / No Code

”The key in this case is that the IT-department need to support this, not drive it. Go out in the organization, find the people having the problems, and help them solve them. It´s not about building the app, it´s how it integrates into all other key pieces. Just go out there – start simple and just do it”

Implema Inspire 2021 - Peter Svensson, Client Technology Lead, Microsoft

App Utveckling Sap Business Technology Platform SAP BTP
Spela video om App Utveckling Sap Business Technology Platform SAP BTP

App-utveckling som möjliggörare

”This company had very specific requirements where they invoice the customers in time units spent on delivering financial services. They charge in seven minute time buckets an time is money for them. We developed an app that solved a problem immediately with only two buttons – start and stop.”

Implema Inspire 2021 - Richard Nagel, Customer Solution Advisory, SAP

Mer inspiration om digital transformation

Nyheter relaterat till digitalisering

Otroligt roligt att media uppmärksammar Arvid Nordqvists och vårt arbete med att framtidssäkra deras affär!
Otroligt roligt att media uppmärksammar Arvid Nordqvists och vårt arbete med att framtidssäkra deras affär!
Omvärlden förändras nu i en allt snabbare takt. Det gäller såväl teknisk utveckling, hårdare konkurrens som ändrade kundbehov. Företagens förmåga att snabbt kunna anpassa sig till förändringar kommer att vara avgörande för långsiktig överlevnad.
Omvärlden förändras nu i en allt snabbare takt. Det gäller såväl teknisk utveckling, hårdare konkurrens som ändrade kundbehov. Företagens förmåga att snabbt kunna anpassa…
Carl-Johan Nordqvist,
Manager Business Solutions

Vill du diskutera möjligheter med innovationsplattformar?

Välkommen att höra av dig till mig för ett samtal kring utmaningar och möjligheter!