Kundcase

Efva Attling Stockholm, som skapar unika smycken och design, valde Implema som partner för att implementera SAP i sin verksamhet.
Företag
Efva Attling
Affärssystem
SAP ERP
Bransch
Handel & grossist

Ett modernt och kraftfullt affärssystem som kan växa med verksamheten

EFVA ATTLINGS BEHOV.  Efva Attling behövde ett modernt affärssystem för att effektivisera befintlig verksamhet och stödja deras befintliga och framtida affärsprocesser samt stötta deras tillväxtplaner.

IMPLEMAS LÖSNING. Implema implementerade SAP hos Efva Attling 2013 och ansvarar sedan dess för drift och underhåll av lösningen. Implementeringen omfattade tre länder och genomfördes under tio veckor. Efva Attling använder även Implemas Analytics OnDemand.

RESULTATET. Ett modernt och kraftfullt affärssystem som kan växa med verksamheten och stötta Efva Attlings globala tillväxtplaner. Företaget har nu kontroll och uppföljning med full koll på exempelvis tillverkningsprocess och lager. Analytics OnDemand används bland annat för rapportering och uppföljning av nyckeltal.  Företagets säljare och personal får en snabb bild över affärsläget tack vare pushteknik och visuella komponenter. Detta hjälper företaget att hitta nya utvecklingsmöjligheter.

– Jag förväntar mig att Implema kommer vara en nära och aktiv partner i framtiden där vi tillsammans möter de utmaningar som framtiden kräver, säger Niklas Andersson affärsutvecklare på på Efva Attling Stockholm. 

Läs också: 
Efva Attling Stockholm väljer Implema och SAP för fortsatt global tillväxt
Med SAP Analytics Cloud förstärker Efva Attling Stockholm möjligheterna till kraftfull affärsanalys i molnet för att fortsätta växa. Lösningen implementerades av Implema på under två månader och på budget.

Implema | Play
Dela med dig

Fler kundcase