Aktuellt

Nyheter

Utvecklingen går snabbare än någonsin. Implemas nyheter håller dig uppdaterad med det senaste gällande digitalisering, framtidens affärssystem och hållbara affärsprocesser.

KONTAKTA OSS

Presskontakt


Ann-Sophie Modigh
Marketing and Communications Manager
Tel: +46 733 43 89 35
ann-sophie.modigh@implema.se

Nu lanserar vi karriärväxlingsprogrammet Upskill och snart är de första deltagarna på plats. Upskill en del i en satsning på att få in fler seniora konsulter, där deltagarna erbjuds en intensiv utbildning till affärssystemskonsult i antingen SAP eller Dynamics365.
Nu lanserar vi karriärväxlingsprogrammet Upskill och snart är de första deltagarna på plats. Upskill en del i en satsning på att få in fler seniora konsulter, där deltaga…
Implema Meets är våra lokala events runt om i landet där vi samlar kunder, partners och andra Implema-vänner. Under en eftermiddag bjuder vi på nyheter, kunskap, inspiration och en möjlighet att utbyta erfarenheter och lära av varann! Naturligtvis följs det av en AW med härligt mingel, mat och dryck.
Implema Meets är våra lokala events runt om i landet där vi samlar kunder, partners och andra Implema-vänner. Under en eftermiddag bjuder vi på nyheter, kunskap, inspirat…
Bonden Pauline Wambui Mbugua är en av de många mikroentreprenörer i Kenya som fått hjälp via organisationen Hand in Hand.
Bonden Pauline Wambui Mbugua är en av de många mikroentreprenörer i Kenya som fått hjälp via organisationen Hand in Hand.
När StepLock behövde ett nytt, robust och framtidssäkrat affärssystem föll valet på S/4HANA Cloud Public Edition. På rekordtiden 12 veckor fick de tillsammans med Implema sitt nya affärssystem på plats.
När StepLock behövde ett nytt, robust och framtidssäkrat affärssystem föll valet på S/4HANA Cloud Public Edition. På rekordtiden 12 veckor fick de tillsammans med Implema…
Implema har inlett ett samarbete med organisationen Hand in Hand Sweden, organisationen som bekämpar fattigdom med entreprenörskap och vars insatser verkligen gör konkret skillnad. Hittills har man hjälpt över fem miljoner entreprenörer. Ansvarig från Implemas sida är Charlott Brask, Process & Quality Manager och ansvarig för hållbarhet på Implema.
Implema har inlett ett samarbete med organisationen Hand in Hand Sweden, organisationen som bekämpar fattigdom med entreprenörskap och vars insatser verkligen gör konkret…
Otroligt roligt att media uppmärksammar Arvid Nordqvists och vårt arbete med att framtidssäkra deras affär!
Otroligt roligt att media uppmärksammar Arvid Nordqvists och vårt arbete med att framtidssäkra deras affär!
Här samlar vi några av de senaste nyheterna från Microsoft Dynamics. Denna gång en nyhet för Dynamics 365 Finance: Subscription billing och två nyheter för Dynamics 365 Supply Chain Management.
Här samlar vi några av de senaste nyheterna från Microsoft Dynamics. Denna gång en nyhet för Dynamics 365 Finance: Subscription billing och två nyheter för Dynamics 365 S…
Omvärlden förändras nu i en allt snabbare takt. Det gäller såväl teknisk utveckling, hårdare konkurrens som ändrade kundbehov. Företagens förmåga att snabbt kunna anpassa sig till förändringar kommer att vara avgörande för långsiktig överlevnad.
Omvärlden förändras nu i en allt snabbare takt. Det gäller såväl teknisk utveckling, hårdare konkurrens som ändrade kundbehov. Företagens förmåga att snabbt kunna anpassa…