Nyheter

Utvecklingen går snabbare än någonsin. Implemas nyheter håller dig uppdaterad med det senaste gällande framtidens affärssystem, hållbara affärsprocesser och Implemas kundprojekt.

Filtrer:

Implema Inspire: Arvid Nordquist framtidssäkrar med SAP S/4HANA

Det anrika familjeföretaget Arvid Nordquist HAB tar i år steget att tillsammans med Implema uppgradera sitt SAP system till SAP S/4HANA. Gabriella Fällman, IT-chef på Arvid Nordquist, är inbjuden till årets Implema Inspire (17 september) och kommer ta plats i Implema Inspire Studion för att berätta mer om Arvid Nordquists erfarenheter. Vill du veta mer? Anmäl dig till Implema Inspire – ett digitalt event inom affärssystem och digitalisering!

Implema Inspire Labs: en kreativ drivbänk för att utforska och accelerera nya lösningar!

Implema Inspire Labs är en kreativ drivbänk där vi utforskar och accelererar nya lösningar inom teknikområden som artificiell intelligence, machine learning och robotisering.

Inspireras av Robin Teigland på årets Implema Inspire!

Robin Teigland har kallats Sveriges ”startup-professor” och Sveriges första “Ocean tech professor” eller rätt och slätt “Digitaliseringsprofessorn”. Nu gästar hon Implema Inspire!

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Implema växer i väst

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Fyra steg för ledningen att skapa överblick i expressfart

Ofta måste det gå snabbt. Det vet vi på Implema. Hos Ejendals har vi med SAP Analytics Cloud skapat en analysplattform på strategisk nivå med konsoliderad data från den operativa verksamheten.

Träffa Pär Hansson, en av våra re-joiners på Implema

Pär och jag träffades över Teams en solig dag i slutet av maj. Jag var nyfiken på att höra varför Pär nu är en av flera re-joiners på Implema.

Välkommen till Implema Inspire 2020

Nu är det dags att boka in nästa års Implema Inspire. Implema Inspire är ett av Sveriges största event inom digitalisering och affärssystem, där agendan är fullmatad med aktuella kundcase, inspirerande talare och nyttiga expertråd. Den 17 september 2020 ses vi igen. I år har vi valt att utveckla Implema Inspire till ett digitalt event.

Implema fortsätter att växa

Den 1 juni flyttar Implema i Sundsvall till nytt kontor i centrala i Sundsvall. Sedan etableringen i Sundsvall år 2016 har Implemas personalstyrka ökat från 2 till 12 personer.

Camfil och Implema tecknar långsiktigt samarbetsavtal för support, applikationsförvaltning och vidareutveckling av Dynamics 365

Under hösten 2019 valde Camfil, som är en ledande tillverkare av renluftslösningar, Implema för att implementera en fullskalig affärssystemslösning för hela deras verksamhet baserat på Microsoft D365