Affärsystem

Det är ditt affärssystem som är livsnerven!

Det är ditt affärssystem som är livsnerven!

I framtidens appdrivna, molnbaserade, totalintegrerade affärsprocesser är det ditt affärssystem som är livsnerven. Och det är ditt affärssystem som sätter gränserna för vad som är möjligt. Där lägger du grunden till hållbara affärsprocesser.

Vi bidrar till konkurrenskraftiga företag

Många företag jobbar idag i föråldrade affärssystem. Detta leder till bristfälligt beslutsstöd och ineffektivitet. Det är detta vi på Implema brinner för att förändra. Vi vill bidra till konkurrenskraftiga hållbara företag med vår branschkunskap, vår metodik och våra team genom att på kortast möjliga tid och med bestående effekt guida dig när det är dags att byta affärssystem. Vi fungerar som rådgivare och hjälper våra kunder att utvecklas.

Snabbhet lönar sig

Oavsett bransch blir det allt tydligare att allting handlar om att vinna tid. Och de riktiga vinnarna blir företagen som är duktigast på att fånga, analysera, bearbeta och agera förutseende på enorma mängder data i realtid. En annan aspekt av tid är förmågan att snabbt utveckla hållbara affärsprocesser som stödjer företagets långsiktiga strategi och proaktivt möter kraven från kunder och omvärld. Det är här som Implema kommer in i bilden. 

Vi guidar våra kunder till effektiva och hållbara affärsprocesser baserade på smarta och framtidssäkra affärssystem.

CEO/CO-founder - Jörgen Aronsson
Jörgen Aronsson

SAP & Dynamics 365

Du får ett 100% framtidssäkert affärssystem. Med inbyggd växtkraft som standard.

Nu har världsledande SAP tagit sjumilakliv till framtiden. Nya SAP S/4HANA är den digitala kärnan som öppnar dörren till intelligent analys och insiktsdrivna affärsprocesser. Implema är en av Sveriges ledande SAP-partners och vi guidar dig till rätt SAP-lösning för dina behov.

Med Dynamics 365 har Microsoft skapat en gränslös, molnbaserad plattform för framtidens intelligenta affärsapplikationer. Här kombineras ERP och CRM med alla de appar ditt företag behöver för att effektivisera affärsprocesserna och skapa nya affärsmöjligheter.