Affärssystem

Tillsammans med våra affärssystemspartners SAP och Microsoft Dynamics guidar och leder vi våra kunder på resan till en framtidssäker affär.

Inspiration, kunskap och nätverkande inom affärssystem och digitalisering på temat Framtidssäkra din affär! 

Insikter och kundcase inom SAP och Microsoft Dynamics. Ett stort tack till årets deltagare och välkomna  igen 2021!

Framtidssäkra din affär genom intelligent digitalisering

I en föränderlig värld är ditt affärssystem en livsnerv och det är ofta ditt affärssystem som sätter gränserna för vad som är möjligt. Ett nytt affärssystem kan bli ett rejält lyft för din verksamhet, konkurrenskraft och lönsamhet.

Klarar affärssystemet tillväxten?

Den här guiden vägleder dig genom 5 frågor som är avgörande för ett framgångsrikt projekt.

Snabbhet lönar sig

Oavsett bransch blir det allt tydligare att allting handlar om att vinna tid. Och de riktiga vinnarna blir företagen som är duktigast på att fånga, analysera, bearbeta och agera förutseende på enorma mängder data i realtid.

Affärssystem för hållbara affärsprocesser

En annan aspekt av tid är förmågan att snabbt utveckla hållbara affärsprocesser som stödjer företagets långsiktiga strategi och proaktivt möter kraven från kunder och omvärld. Det är här som Implema kommer in i bilden. 

Vi guidar och leder dig

Många företag jobbar idag i föråldrade affärssystem. Detta leder till bristfälligt beslutsstöd och ineffektivitet. Det är detta vi på Implema brinner för att förändra. Vi fungerar som rådgivare och hjälper våra kunder att utvecklas.

Vi bidrar till konkurrenskraftiga, hållbara företag med vår branschkunskap, vår metodik och våra team genom att på kortast möjliga tid och med bestående effekt guida dig när det är dags att byta affärssystem, uppgradera till ett nytt eller säkerställa att du som kund får ut det bästa av ditt affärssystem.

Välj en framtidssäker plattform och en framtidssäker partner

Vi på Implema har jobbat med affärssystem i mer än 20 år och är ett framtidssäkert och tryggt val. Vi guidar och leder din digitala evolution tillsammans med noga utvalda partners som delar vårt engagemang och bidrar till en dynamisk helhet. Vi har under dessa år utvecklat och förfinat vårt arbetssätt och vår metod, Implema Way, där implementationer av affärssystemen är en del av vår kärnverksamhet.

Idag hjälper vi våra kunder med mycket mer och kan sammanfatta vårt värdeskapande i två ord – transformation och evolution.

Säkerställ att ditt affärssystem klarar tillväxten

Att byta affärssystem är något de flesta gör först när man är tvungen. Det är ett stort, komplext och resurskrävande projekt som som påverkar hela organisationen. Många väntar tills affärerna, verksamheten och personalen börjar bli lidande. Men du har mycket att vinna på att inte sticka huvudet i sanden. Börja med att gå igenom företagets behov. Kommer ert nuvarande affärssystem att kunna tillgodose dem?

SAP & Dynamics 365

Du får ett 100% framtidssäkert affärssystem. Med inbyggd växtkraft som standard.

Implema SAP Platinum Partner
Nu har världsledande SAP tagit sjumilakliv till framtiden. Nya SAP S/4HANA är den digitala kärnan som öppnar dörren till intelligent analys och insiktsdrivna affärsprocesser. Implema är en av Sveriges ledande SAP-partners och vi guidar dig till rätt SAP-lösning för dina behov.

Med Dynamics 365 har Microsoft skapat en gränslös, molnbaserad plattform för framtidens intelligenta affärsapplikationer. Här kombineras ERP och CRM med alla de appar ditt företag behöver för att effektivisera affärsprocesserna och skapa nya affärsmöjligheter.

Jörgen Aronsson
Jörgen Aronsson,
CEO/CO-Founder

Vi hjälper er!

“Vi guidar våra kunder till effektiva och hållbara affärsprocesser baserade på smarta och framtidssäkra affärssystem.”

Har du några frågor?