Aktuellt

Nyheter & Event

Utvecklingen går snabbare än någonsin. Implemas nyheter håller dig uppdaterad med det senaste gällande framtidens affärssystem, hållbara affärsprocesser och Implemas kundprojekt.

Världen är i ständig förändring där din beslutsstödsslösnings utmaningar och behov snabbt förändras över tid. Proaktiv förvaltning och utveckling säkrar att din beslutsstödslösning alltid är up-to-date.
Har du redan en dataplattform fullspäckad med information? Med SAP Analytics Cloud kan du ta presentationen av detta till en ny nivå.
Implema och Absfront inleder samarbete i syfte att utveckla gemensamma affärer inom CRM-området med fokus på den svenska marknaden och att samverka i gemensamma projekt.
Vi närmar oss slutet av detta år och vill här skicka en jul- och nyårshälsning från Implemas VD Jörgen Aronsson.
Jobbar du med ekonomi och SAP och vill inspireras, dela kunskap och erfarenheter med andra företag?
Censor M&A fick på fyra veckor, med hjälp av Implema och Microsoft Dynamics Sales Professional, ett CRM -verktyg för att långsiktigt och strukturerat bearbeta marknaden.
Implema ser en stark efterfrågan av sina tjänster inom affärssystemlösningar då de är en central del av digitaliseringsresan. Implema har idag 10 regionala kontor där Implema Syd är en av tillväxtregionerna.
Vad är den viktigaste framgångsfaktorn i Life science för ett ERP-system? Löpande drift, underhåll och efterlevnad av regulatoriska krav genom hela livscykeln.
Vill du jobba med digitalisering och bidra till ett starkt svenskt näringsliv? Som trainee på Implema utbildas du till affärssystemkonsult.
Implema går mot att på ett tydligare sätt stärka det svenska näringslivet. Vi säkrar att de affärssystem vi implementerar räcker hela vägen för att framtidssäkra våra kunders affär genom intelligent digitalisering.
Vad gör man egentligen som trainee och vad innebär det att jobba som affärssystemkonsult? Få en unik inblick i en trainees vardag genom att följa 2020 års traineekulls instagramkonto.
Tisdagen den 30 oktober startar vi upp Implema Talks inom Logistik. Implema Talks är korta, digitala möten i ett snabbfotat format där vi på Implema, tillsammans med våra kunder och partners, inspirerar och delar med oss av kunskap, erfarenheter och lösningar inom affärsprocesser och digitalisering.
© Implema. All rights reserved