INNOVATIONSPLATTFORMAR

Microsoft Power Platform

Med Microsoft Power Platform får du en kraftfull low-code / no-code plattform där du kan skapa egna appar, chatbots, automatisera processer samt fatta informerade och säkra beslut genom att fler får tillgång till datadrivna insikter.  

0 %
LÄGRE UTVECKLINGSKOSTNADER FÖR APPAR MED PWER APPS (Forrester)
0 %
av all app-utveckling sker i Low/no - CODE 2024 (GARTNER)
0 %
MEDELSTORA FÖRETAG ANSER ATT DIGITALISERING ÄR KRITISKT (2023) (IDC)

Utveckla appar, automatisera processer och visualisera data utan programmeringskunskaper

Enligt flera analysföretag kommer utvecklingen av appar i low-code/no-code verktyg att explodera. Gartner spår att redan 2024  kommer större delen (65%) av app-utvecklingen ske i low-code/no-code verktyg. 

Med hjälp av Microsoft Power Platform får du en kraftfull low-code/no-code plattform.

Du kan analysera data för bättre insikter och beslut, skapa anpassade appar, automatisera processer och flöden och skapa intelligenta chattbotar.

Ambitionen med low-code verktyg är att de som sitter nära verksamheten, och som kan sina processer och data, ska kunna bygga appar och förenkla processer utan att ha någon programmeringskunskap.  

Med hjälp av drygt 500 färdiga integrationer och kopplingar kan du i stort sett integrera med vilken typ av back-end eller front-end som helst.

Med Implema som partner kommer du snabbt igång. Vi har kompetensen och erfarenheten i verktygen och jobbar med våra kunder kring frågeställningar som datasäkerhet, övervakning, governance och regelverk samt hur du kan driva användandet i din organisation.   

MICROSOFT POWER PLATFORM

Hur kan Implema stötta dig och ditt företag att komma igång med Power Platform?

Vi guidar dig steg för steg

Du vill snabbt komma igång med app-utveckling, att automatisera processer och ta mer datadrivna beslut. Men var börjar du? Med Implemas erfarenhet och kunnande i de olika verktygen guidar vi dig och ditt företag steg för steg. Vi coachar dig hur du bygger lösningar på ett bra sätt och hur du undviker fällorna. Vi jobbar nära, och i ett dynamiskt team, tillsammans med dig och din organisation.

Kompetens Erfarenhet Microsoft Power Platform

Kompetens, erfarenhet och best practice

Med Implema får du en partner med kompetens och erfarenhet samt insikter från andra kunders projekt. Du får en partner med en  unik kompetens inom affärssystem. Det gör att vi ser utmaningarna i att bygga effektiva och säkra applikationer mot ett affärssystem. 

Implema Way Stegvis Implementation

Steg för steg - framtidssäkra beslut

Implema Way är motorn i vårt värdeskapande. Du kommer snabbt igång för att sedan växa med din lösning och accelerera tjänsteskapandet och digitaliseringen steg för steg. Snabb tryggt och kostnadseffektivt.
Kom Igång Power Plattform

Kom igång direkt

För att snabbt komma igång och nyttja möjligheterna med Microsoft Power Platform erbjuder vi paketerade lösningar och tjänster: Power Platform in a Day, Power Platform Proof of Concept samt Power Platform Governance Starter Kit.  

MICROSOFT POWER PLATFORM

Vad är Microsoft Power Platform?

Microsoft Power Platform är en kraftfull low-code / no-code plattform där du kan skapa egna appar, chatbots, automatisera processer samt fatta informerade och säkra beslut genom att fler får tillgång till datadrivna insikter. Plattformen består av fyra komponenter: Power BI, Power Apps, Power Automate and Power Virtual Agents.

Med hjälp av drygt 550+ färdiga integrationer och kopplingar kan du i stort sett integrera med vilken typ av back-end eller front-end som helst.

Power BI

POWER BI

Med Microsoft Power BI kan du fatta informerade och säkra affärsbeslut genom att fler får tillgång till datadrivna insikter. Du kan hämta data från flera datakällor och visualisera information, bygga levande rapporter och instrumentpaneler som tabeller eller diagram i webbläsare eller i mobila appar.

POWER APPS

Microsoft Power Apps gör det möjligt för alla att bygga anpassade appar som löser olika affärsutmaningar. Du kan bygga nya gränssnitt mot befintliga data, förenkla gränssnitt eller förnkla genom att bygga gränssnitt mot en delmängd av data.

POWER AUTOMATE

Microsoft Power Automate är verktyget som hjälper dig att automatisera processer. Du kan automatisera repetitiva processer och arbetsuppgifter vilket både sparar tid, minskar kostnader och ökar kvaliteten.

Power Virtual Agent

POWER VIRTUAL AGENTS

Med Microsoft Power Virtual Agents kan du skapa kraftfulla chattrobotar som du kan använda för att besvara frågor från kunder, andra anställda eller besökare till webbplatsen eller tjänsten.

Vi ökar värdet för våra kunder som ny guldpartner inom Microsoft Cloud Business Application

”Från Microsofts håll är vi jätteglada över att Implema uppnått guldpartnerstatus och vi ser mycket fram emot fortsatt samarbete kring att öka värdet i de investeringar som våra partners kunder gör i vår teknologi”

Anders Fuchs, Partner Development Manager Microsoft

SE FILMEN (2 MIN)

KOM IGÅNG DIREKT

Microsoft Power Platform in a Day

Med Microsoft Power Platform in a Day tar du snabbt och effektivt första steget och skapar medvetenhet i din organisation kring vad Power Platform kan göra.

Vi går igenom och diskuterar grunderna i Power Platform med huvudfokus på Power Apps och Power Automate.

Vi diskuterar även hur din organisation kan jobba med rätt ambitionsnivå anpassat till de förutsättningar som finns i organisationen samt hur man bygger ett stabilt regelverk och governance. 

KOM IGÅNG DIREKT

Microsoft Power Platfom Proof of Concept

Funderar du på om Microsoft Power Platform är rätt innovationsplattform för ditt företag?

Har du en konkret utmaning och vill vet om du kan lösa den med hjälp av Power Apps eller något av de andra verktygen i Power Platform?

Tillsammans med Implema kan du göra en mindre Proof of Concept för att provtrycka, testa och prova plattformen för att se hur den kan lösa en specifik utmaning.

KOM IGÅNG DIREKT

Microsoft Power Platform Governance Starter kit

Microsoft Power Platform erbjuder många möjligheter men också utmaningar när kreativitet och utveckling släpps fri i organisationen.

Med Microsoft Power Platform Governance Starter Kit hjälper vi din organisation att kreativit lösa skav och utmaningar men under säkra, kontrollerade former och enligt överenskomna spelregler.

Vi gör en grundläggande analys av data, monitorerar och får insikter från organisationen för att skapa en grundstyrning.

Hur många appar finns det och hur används de? Finns det några workflows eller har någon skapat en chattbot? Hur kan jag minimera riskerna och täppa igen säkehetsgapet?

CLIENT CASE - MICROSOFT POWER PLATFORM

App-utveckling Low Code / No Code

”The key in this case is that the IT-department need to support this, not drive it. Go out in the organization, find the people having the problems, and help them solve them. It´s not about building the app, it´s how it integrates into all other key pieces. Just go out there – start simple and just do it

Implema Inspire 2021

Peter Svensson, Client Technology Lead, Microsoft

SE FILMEN (6 min)

Vill du veta mer?

Low Code Revolution

Lyssna till Charles Lamanna, Microsoft, när han berättar om Low Code-revolutionen som vi ser hända runt omkring oss!

Fill the App Gap and Supercharge Organizational Agility

Lär dig hur Power Platform ger dig en heltäckande plattform för modern applikationsutveckling. Presenterat av Microsofts James Phillips. 

Mer inspiration relaterat till Microsoft Power Platform

Nyheter relaterat till digital transformation

Den 8 juni bjöd vi in till ett webinar om hur den snabba teknikutvecklingen driver på en förändring av rollen som CFO, med nya förväntningar och krav som följd. Målgruppen var CFO:er som vill förstå viktiga trender som ligger bakom denna förflyttning och hur de kommer att påverka dem, deras avdelning och företag de närmaste åren.
Den 8 juni bjöd vi in till ett webinar om hur den snabba teknikutvecklingen driver på en förändring av rollen som CFO, med nya förväntningar och krav som följd. Målgrupp…
Rollen som CFO förändras nu i grunden. Och den snabba teknikutvecklingen är det som har störst inverkan. I takt med att nya områden tar plats på CFO:ns agenda, ökar kraven och förväntningarna. Men vad innebär detta för dig som CFO, för din avdelning och ditt företag mer konkret?
Rollen som CFO förändras nu i grunden. Och den snabba teknikutvecklingen är det som har störst inverkan. I takt med att nya områden tar plats på CFO:ns agenda, ökar krave…
Den 16 maj går Forum4iT:s event Forum Affärssystem av stapeln på Sheraton Hotell i Stockholm. Det är Sveriges ledande kombinerade konferens och utställning om affärssystem och vi har blivit ombedda att hålla eventets Keynote Speech.
Den 16 maj går Forum4iT:s event Forum Affärssystem av stapeln på Sheraton Hotell i Stockholm. Det är Sveriges ledande kombinerade konferens och utställning om affärssyst…
Anna Andersson,
Applications Consultant

Vill du veta mer om möjligheterna med Microsoft Power Platform?

Varmt välkommen att höra av dig till oss på Implema