Aktuellt

Nyheter

Utvecklingen går snabbare än någonsin. Implemas nyheter håller dig uppdaterad med det senaste gällande digitalisering, framtidens affärssystem och hållbara affärsprocesser.

KONTAKTA OSS

Presskontakt


Ann-Sophie Modigh
Marketing and Communications Manager
Tel: +46 733 43 89 35
ann-sophie.modigh@implema.se

Implema går mot att på ett tydligare sätt stärka det svenska näringslivet. Vi säkrar att de affärssystem vi implementerar räcker hela vägen för att framtidssäkra våra kunders affär genom intelligent digitalisering.
Implema går mot att på ett tydligare sätt stärka det svenska näringslivet. Vi säkrar att de affärssystem vi implementerar räcker hela vägen för att framtidssäkra våra kun…
Vad gör man egentligen som trainee och vad innebär det att jobba som affärssystemkonsult? Få en unik inblick i en trainees vardag genom att följa 2020 års traineekulls instagramkonto.
Vad gör man egentligen som trainee och vad innebär det att jobba som affärssystemkonsult? Få en unik inblick i en trainees vardag genom att följa 2020 års traineekulls in…
Medan konkurrenterna köper eller blir uppköpta fortsätter affärssystemskonsulten Implema att köra sitt eget race. Genom nya betalningsmodeller och tydliga tidsmål vill man även komma bort från krängandet av konsult per timme.
Medan konkurrenterna köper eller blir uppköpta fortsätter affärssystemskonsulten Implema att köra sitt eget race. Genom nya betalningsmodeller och tydliga tidsmål vill ma…
Elcowire Group har valt Implema som partner för implementationen av sitt nya affärssystem SAP S/4HANA.
Elcowire Group har valt Implema som partner för implementationen av sitt nya affärssystem SAP S/4HANA.
Implema Talks är korta, digitala möten i ett snabbfotat format. Det är ett exklusivt forum och nätverk där Implemas kunder kan utvecklas och inspireras samt dela kunskap, utmaningar och erfarenheter med varandra.
Implema Talks är korta, digitala möten i ett snabbfotat format. Det är ett exklusivt forum och nätverk där Implemas kunder kan utvecklas och inspireras samt dela kunskap,…
Det anrika familjeföretaget Arvid Nordquist HAB tar i år steget att tillsammans med Implema uppgradera sitt SAP system till SAP S/4HANA.
Det anrika familjeföretaget Arvid Nordquist HAB tar i år steget att tillsammans med Implema uppgradera sitt SAP system till SAP S/4HANA.
På Implema har vi antagit en stor utmaning. Vi vill digitalisera svenskt näringsliv på ett hållbart sätt. För att lyckas måste man våga lyfta blicken, våga testa nya saker, experimentera med ny teknik och nya sätt att arbeta.
På Implema har vi antagit en stor utmaning. Vi vill digitalisera svenskt näringsliv på ett hållbart sätt. För att lyckas måste man våga lyfta blicken, våga testa nya sake…
Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.
Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.…
Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor efterfrågan i regionen.
Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och H…
Implema är en av Sveriges ledande specialister inom affärssystemslösningar med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt. 2004 genomfördes det första traineeprogrammet och redan då fanns insikten om att återväxten av affärssystemkonsulter var svag. Bolaget valde att skapa ett eget traineeprogram.
Implema är en av Sveriges ledande specialister inom affärssystemslösningar med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt. 2004 genomfördes det första traineeprog…
Ofta, men inte alltid, måste det gå snabbt. Det vet vi på Implema sedan länge. Det gäller på alla nivåer genom hela organisationen.
Ofta, men inte alltid, måste det gå snabbt. Det vet vi på Implema sedan länge. Det gäller på alla nivåer genom hela organisationen.
Pär och jag träffades över Teams en solig dag i slutet av maj. Jag var nyfiken på att höra varför Pär nu är en av flera re-joiners på Implema. Pär har en lång och bred erfarenhet som konsult inom affärssystem och logistik.
Pär och jag träffades över Teams en solig dag i slutet av maj. Jag var nyfiken på att höra varför Pär nu är en av flera re-joiners på Implema. Pär har en lång och bred er…