Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Implema är Sveriges ledande specialist på att snabbt implementera affärsstödslösningar baserat på marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics och tar nu ytterligare nästa steg mot sin mission – att framtidssäkra kundens affär – när bolaget nu stärker och utvecklar sin kompetens inom CRM. Mattias Liss-Daniels leder arbetet och berättar så här om sitt uppdrag:

– Implema är ett bolag som drivs av att utveckla sina kunder. Min roll här är mångfacetterad och jag ska hjälpa till att bygga upp kompetensen inom framförallt CRM, men också växa regionen i stort. Det finns en stor plats för oss att ta. Vi har idag många kundförfrågningar som vi tyvärr behöver tacka nej till för att vi saknar kompetens. Vi ska växa med de bästa konsulterna och de bästa kundlösningarna.

Mattias Liss-Daniels är en veteran inom området och på frågan om vad som gör Implema så attraktivt svarar han:

– Jag delar Implemas filosofi och värderingar, jag gillar människorna som jobbar här och bolagets approach till hur man stegvis ökar affärsnyttan hos sina kunder. Likaså att bolaget har som tydlig målsättning att ha 100% referenskunder.

Mattias fortsätter:

– Bolaget bestämde sig redan för dryga 20 år sedan att satsa på standardimplementationer och det har visat sig vara en hållbar strategi. Allt fler bolag ser värdet och nyttan med ett centralt standardsystem till vilket man integrerar best-of-breed lösningar och här ligger Implema i framkant.

Mattias utvecklar sin syn på bolagets approach och storlek och beskriver Implema som ”stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund”.

Att bolaget satsar mitt i en världsomfattande kris ser han som ett exempel på mod och mognad och Mattias beskriver de många möjligheter som uppstår.

– När bolagens framtidsplaner ställs på paus finns det ändå möjlighet att ställa om.  IT blir en del av lösningarna. Vi upplever att kunderna får upp ögonen, lite på nytt, för att omställning och förändring är möjligt. Här vill vi vara med och bidra, guida och utveckla kundvärde.

Närmsta tiden kommer Mattias fokus vara att bygga upp och utveckla bolagets partnernätverk, parallellt med att stärka Implemas regionala team och CRM erbjudande. Mattias kommer också vara key note speaker på Implema Inspire, ett av Sveriges största event inom digitalisering och affärssystem som går av stapeln i september. Där kommer Mattias dela med sig av aktuella trender inom CRM.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Mattias Liss Daniels,
Dynamics CRM Lead

Vill du veta mer?

Kontakta mig!
Mattias Liss

Fortsätt läsa

Vad gör man egentligen som trainee och vad innebär det att jobba som affärssystemkonsult? Få en unik inblick i en trainees vardag genom att följa 2020 års traineekulls instagramkonto.

Vill du få en inblick i hur det är att vara trainee på Implema?

Efter en förstudie under våren 2020 valde bolaget att gå vidare med Implema som partner för implementering av SAP S/4HANA.

Elcowire Group väljer Implema som partner för implementation och hosting av sitt nya affärssystem SAP S/4HANA.

Det anrika familjeföretaget Arvid Nordquist HAB tar i år steget att tillsammans med Implema uppgradera sitt SAP system till SAP S/4HANA. Gabriella Fällman, IT-chef på Arvid Nordquist, är inbjuden till årets Implema Inspire (17 september) och kommer ta plats i Implema Inspire Studion för att berätta mer om Arvid Nordquists erfarenheter.

Implema Inspire: Arvid Nordquist framtidssäkrar med SAP S/4HANA

Implema Inspire Labs är en kreativ drivbänk där vi utforskar och accelererar nya lösningar inom teknikområden som artificiell intelligence, machine learning och robotisering.

Implema Inspire Labs: en kreativ drivbänk för att utforska och accelerera nya lösningar!