Implema växer i väst

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Implema Göteborg
Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor efterfrågan i regionen.

Implema är känt för snabba och framgångsrika implementeringsprojekt inom SAP och Microsoft Dynamics. Bolaget ser en stark efterfrågan och behov av sina tjänster på marknaden då affärsprocesserna är en central del av digitaliseringsresan. Många företag behöver uppgradera för att stärka sin konkurrenskraft. Med fokus på långsiktig tillväxt och kundutveckling stärker därför Implema sin närvaro i region väst med nytt och större kontor i centrala Göteborg.

Jörgen Aronsson, VD och medgrundare på Implema berättar om bolagets planer:

– Analysen visar att det finns utrymme att växa och ta plats i regionen som under de senaste åren utvecklats starkt och där utvecklingen kommer från såväl familjeägda bolag till världskoncerner. I rådande läge, med stor osäkerhet i omvärlden, ser vi till möjligheterna och har modet att växa.

Han fortsätter:

– Vi ser en stark efterfrågan hos kunderna och idag tvingas vi tacka nej till kundförfrågningar. Vi vet sedan länge att vår filosofi och vårt mindset, Implema Way, är den snabbaste och tryggaste vägen till ett förnyat, framtidssäkrat affärssystem.

För att kunna växa och bidra till tillväxten i regionen stärker Implema sin närvaro på flera plan. Bolaget har nyligen anställt Mattias Liss-Daniels som kommer vara bolagets ”driver” i region väst.

Mattias kommer att stärka Implemas kompetens och förmåga, inte minst inom CRM och Customer Engagement. Ett stort fokus ligger på att växa teamet och etablera nya kundrelationer men likaså att utveckla bolagets partnernätverk.

Bolaget har också valt att flytta sitt regionkontor till centrala Göteborg och så här säger Jörgen Aronsson:

– Vi vill attrahera de bästa affärssystemkonsulterna inom SAP och Dynamics inom regionen och vara tillgängliga för såväl kunder som medarbetare. Kontoret ligger, som alla våra kontor, ett stenkast från centralstationen i stan.

Jörgen säger avslutningsvis: ”Vi är övertygade om att vår roll, där vi guidar och leder våra kunder tillsammans med utvalda partners är det bästa sätter att framtidssäkra våra kunders affärer.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Jörgen Aronsson,
CEO/CO-Founder

Vill du veta mer?

Kontakta mig!
Jörgen Aronsson CEO Implema AB

Fortsätt läsa

Vad gör man egentligen som trainee och vad innebär det att jobba som affärssystemkonsult? Få en unik inblick i en trainees vardag genom att följa 2020 års traineekulls instagramkonto.

Vill du få en inblick i hur det är att vara trainee på Implema?

Efter en förstudie under våren 2020 valde bolaget att gå vidare med Implema som partner för implementering av SAP S/4HANA.

Elcowire Group väljer Implema som partner för implementation och hosting av sitt nya affärssystem SAP S/4HANA.

Det anrika familjeföretaget Arvid Nordquist HAB tar i år steget att tillsammans med Implema uppgradera sitt SAP system till SAP S/4HANA. Gabriella Fällman, IT-chef på Arvid Nordquist, är inbjuden till årets Implema Inspire (17 september) och kommer ta plats i Implema Inspire Studion för att berätta mer om Arvid Nordquists erfarenheter.

Implema Inspire: Arvid Nordquist framtidssäkrar med SAP S/4HANA

Implema Inspire Labs är en kreativ drivbänk där vi utforskar och accelererar nya lösningar inom teknikområden som artificiell intelligence, machine learning och robotisering.

Implema Inspire Labs: en kreativ drivbänk för att utforska och accelerera nya lösningar!