Vill du få en inblick i hur det är att vara trainee på Implema?

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Implema Trainee Affärssystem
Vad gör man egentligen som trainee och vad innebär det att jobba som affärssystemkonsult? Få en unik inblick i en trainees vardag genom att följa 2020 års traineekulls instagramkonto.

På Instagramkontot @implematrainee får du följa årets 16 Implema traineer för en unik inblick och behind-the-scenes i en trainees vardag: olika utbildningssteg, projektarbeten, kundmöten, inspelning av youtubesketcher, partneransvar på kundeventet Implema Inspire, sommarens bästa afterwork, samarbete med mentorer och mycket mer.  

Implemas traineeprogram är en attraktiv väg till en spännande karriär för dig som vill jobba med verksamhetsutveckling och affärsprocesser inom marknadens ledande affärssystem SAP och Microsoft Dynamics.  

Att våra traineer ofta lyckas märks ute i Implemas verksamhet – närmare en tredjedel av våra duktiga medarbetare kommer från tidigare traineeprogram varav det första genomfördes redan 2004.  

Anmälan till traineeprogrammet 2021 öppnar den 2 november.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Camilla Waernelius,
Recruitment & Employer Branding Manager

Vill du veta mer om Implemas traineeprogram?

Välkommen att kontakta mig för en diskussion om vårt traineeprogram!

Fortsätt läsa

Webinar 28/1: Hur kan du förbättra den ekonomiska planeringsprocessen genom att flytta in i molnet?

Implema och Absfront inleder samarbete kring CRM med Microsoft Dynamics 365 och Power Platform

Implema och Absfront inleder samarbete i syfte att utveckla gemensamma affärer inom CRM-området med fokus på den svenska marknaden och att samverka i gemensamma projekt.

Jul- och nyårshälsning från Implema

Vi närmar oss slutet av detta år och vill här skicka en jul- och nyårshälsning från Implemas VD Jörgen Aronsson. Han sammanfattar 2020 med ett ord: annorlunda. Ett år då vi tvingats stanna upp och tän

Nästa Implema Talks Ekonomi SAP 12 februari