Implema Inspire: Arvid Nordquist framtidssäkrar med SAP S/4HANA

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Det anrika familjeföretaget Arvid Nordquist HAB tar i år steget att tillsammans med Implema uppgradera sitt SAP system till SAP S/4HANA. Gabriella Fällman, IT-chef på Arvid Nordquist, är inbjuden till årets Implema Inspire (17 september) och kommer ta plats i Implema Inspire Studion för att berätta mer om Arvid Nordquists erfarenheter. Vill du veta mer? Anmäl dig till Implema Inspire – ett digitalt event inom affärssystem och digitalisering!

Inför uppgraderingen berättade Gabriella Fällman i videointervjun:  

–  Vi ska få ut så mycket som möjligt – rätt data, rätt tid, på rätt sätt så att ledningsgruppen kan fatta rätt beslut men också att den enskilda medarbetaren verkligen kan lita på siffrorna och fatta rätt beslut varje dag. SAP innebär för oss att vi kan följa produkterna från den kaffeböna och den kaffesäck vi köper in till att den kommer hit, vi rostar, maler, paketerar kaffet och levererar. Sen kan vi skicka en faktura och ha uppföljning på det ur ett lönsamhetsperspektiv.  

Implema Inspire får vi veta mer!  

Gabriella Fällman och Arvid Nordquist kommer, utöver sin medverkan i Implema Inspire Studio, under eftermiddagen hålla i en egen break-out session med fokus på hållbarhet och vilka de positiva effekterna en uppgradering till SAP S/4HANA innebär.  

Varmt välkommen att inspireras, lära dig av andras erfarenheter, och att nätverka med branschkollegor på årets Implema Inspire: ett digitalt event inom affärssystem och digitalisering.  

>> Till Implema Inspire eventsite

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Implema växer i region Syd

Implema tar nu steget för att fortsätta sin tillväxt i södra Sverige när bolaget rekryterar Anders Hollerup som Key Account Manager och ”driver” för Implemas tillväxt i Syd.

Trainee affärssystem – SAP och Microsoft Dynamics!

Som trainee på Implema utbildas du till affärssystemkonsult. Du får jobba med digitalisering och med att utveckla företags affärsprocesser med hjälp av SAP och Microsoft Dynamics.

Rätt affärssystem för innovation och ny teknologi genom hela livscykeln!

På årets Implema Inspire utvecklade Daniel Falk vad Implema menar med att implementera rätt affärssystem för att framtidssäkra kundens affär.

Vill du få en inblick i hur det är att vara trainee på Implema?

Vad gör man egentligen som trainee och vad innebär det att jobba som affärssystemkonsult? Få en unik inblick i en trainees vardag genom att följa 2020 års traineekulls instagramkonto.