Rätt affärssystem för innovation och ny teknologi genom hela livscykeln!

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Rätt affärssystem för digitalisering
Implema går mot att på ett tydligare sätt stärka det svenska näringslivet. Vi säkrar att de affärssystem vi implementerar räcker hela vägen för att framtidssäkra våra kunders affär genom intelligent digitalisering.

På årets Implema Inspire utvecklade Daniel Falk vad Implema menar med att implementera rätt affärssystem för att framtidssäkra kundens affär. Ett affärssystem som följer med under hela digitaliseringsresan och som framåt kan födas med ny innovation och nya teknologier genom hela livscykeln.  

– Med den utvecklingstakt vi ser idag och i framtiden så nöjer vi oss inte med att implementera rätt system idag, menar Daniel Falk. Kunden behöver leva med det här systemet över tid och kunna föda det med ny innovation och nya teknologier. De behöver kunna växa i systemet utifrån sina marknader och sin affär. Vi på Implema ser till hela livscykeln, är närvarande och guidande hos våra kunder innan projekten men också efter projekten, eller som det kommer bli, mellan projekten.

Intervju med Daniel Falk på Implema Inspire 2020 (8 minuter)

Implemas fokus är att framtidssäkra kundens affär. Att som guider och rådgivare genom kundens digitala evolution säkerställa att det vi implementerar leder till den affärsnyttan som kunderna över tid är ute efter.

ERP är en stor del och något som Implema är erkänt mycket starka på. Vårt DNA är snabba och säkra implementationsprojekt. Men ERP är inte allt.

– Våra kunder behöver andra funktioner och lösningar för att kunna bygga ihop helheten. Vi ser till kundens kritiska processer end to end och utifrån de processerna förstår vad som behövs för att vi ska få ihop en effektiv och hållbar helhet. Vi bygger ett landskap av lösningar och funktioner där Implema är innovativa och guidande i kundens affärsmodell under hela livscykeln.  

Framtidens landskap är ingenting som Implema på egen hand kan leverera. Med ett ekosystem av partners säkrar vi innovation, kompetens såväl som bandbredd.

– Som innovativa guider kring kundens affärsmodell samarbetar vi med produkt-  och tjänstepartners, som tänker som oss. Partners där vi känner att våra värderingar och det vi vill uppnå stämmer överens. Tillsammans breddar vi erbjudandet och säkerställer att kunden får det de behöver för sin digitaliseringsresa och för att framtidssäkra sin affär.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Daniel Falk,
Business Area Manager SAP Applications

Vill du veta mer?

Kontakta mig
Daniel Falk

Fortsätt läsa

Implema växer i region Syd

Implema tar nu steget för att fortsätta sin tillväxt i södra Sverige när bolaget rekryterar Anders Hollerup som Key Account Manager och ”driver” för Implemas tillväxt i Syd.

Trainee affärssystem – SAP och Microsoft Dynamics!

Som trainee på Implema utbildas du till affärssystemkonsult. Du får jobba med digitalisering och med att utveckla företags affärsprocesser med hjälp av SAP och Microsoft Dynamics.

Rätt affärssystem för innovation och ny teknologi genom hela livscykeln!

På årets Implema Inspire utvecklade Daniel Falk vad Implema menar med att implementera rätt affärssystem för att framtidssäkra kundens affär.

Vill du få en inblick i hur det är att vara trainee på Implema?

Vad gör man egentligen som trainee och vad innebär det att jobba som affärssystemkonsult? Få en unik inblick i en trainees vardag genom att följa 2020 års traineekulls instagramkonto.