Aktuellt

Rätt affärssystem för innovation och ny teknologi genom hela livscykeln!

Implema går mot att på ett tydligare sätt stärka det svenska näringslivet. Vi säkrar att de affärssystem vi implementerar räcker hela vägen för att framtidssäkra våra kunders affär genom intelligent digitalisering.

På årets Implema Inspire utvecklade Daniel Falk vad Implema menar med att implementera rätt affärssystem för att framtidssäkra kundens affär. 

Ett affärssystem som följer med under hela digitaliseringsresan och som framåt kan födas med ny innovation och nya teknologier genom hela livscykeln.  

Med den utvecklingstakt vi ser idag och i framtiden så nöjer vi oss inte med att implementera rätt system idag, menar Daniel Falk. Kunden behöver leva med det här systemet över tid och kunna föda det med ny innovation och nya teknologier. De behöver kunna växa i systemet utifrån sina marknader och sin affär. Vi på Implema ser till hela livscykeln, är närvarande och guidande hos våra kunder innan projekten men också efter projekten, eller som det kommer bli, mellan projekten.

Implemas fokus är att framtidssäkra kundens affär. Att som guider och rådgivare genom kundens digitala evolution säkerställa att det vi implementerar leder till den affärsnyttan som kunderna över tid är ute efter.

ERP är en stor del och något som Implema är erkänt mycket starka på. Vårt DNA är snabba och säkra implementationsprojekt. Men ERP är inte allt.

Våra kunder behöver andra funktioner och lösningar för att kunna bygga ihop helheten. Vi ser till kundens kritiska processer end to end och utifrån de processerna förstår vad som behövs för att vi ska få ihop en effektiv och hållbar helhet. Vi bygger ett landskap av lösningar och funktioner där Implema är innovativa och guidande i kundens affärsmodell under hela livscykeln.  

Framtidens landskap är ingenting som Implema på egen hand kan leverera. Med ett ekosystem av partners säkrar vi innovation, kompetens såväl som bandbredd.

Som innovativa guider kring kundens affärsmodell samarbetar vi med produkt-  och tjänstepartners, som tänker som oss. Partners där vi känner att våra värderingar och det vi vill uppnå stämmer överens. Tillsammans breddar vi erbjudandet och säkerställer att kunden får det de behöver för sin digitaliseringsresa och för att framtidssäkra sin affär

Implema | Play
Dela med dig

Relaterat innehåll