Aktuellt

Nyheter & Event

Utvecklingen går snabbare än någonsin. Implemas nyheter håller dig uppdaterad med det senaste gällande framtidens affärssystem, hållbara affärsprocesser och Implemas kundprojekt.

Implema News: Om digitalisering
Implema News: Om digitalisering
Bildsvep från årets Implema Inspire. Tack alla!
Bildsvep från årets Implema Inspire. Tack alla!
Årets Implema Inspire är till ända. Två dagar fyllda av inspiration, erfarenhetsutbyte, reflektion och möten mellan människor.
Årets Implema Inspire är till ända. Två dagar fyllda av inspiration, erfarenhetsutbyte, reflektion och möten mellan människor.
På torsdag är det äntligen dags! Det är viktigare än någonsin att stanna upp och reflektera över morgondagen. Därför är vi glada att så många tar sig tiden att göra just detta på årets Implema Inspire.
På torsdag är det äntligen dags! Det är viktigare än någonsin att stanna upp och reflektera över morgondagen. Därför är vi glada att så många tar sig tiden att göra just…
Om några dagar fyller Implema 20 år. Det är unikt i IT branschen att efter 20 år ha samma namn, att fortfarande bygga verksamheten på samma koncept och grundidé samt att Implemas ägare och grundare efter 20 år fortfarande är 100% aktiva i bolaget. Vi är mycket stolta över det vi tillsammans med våra medarbetare, partners och kunder åstadkommit! Men vi vill inte leva i gårdagen, utan i framtiden! Nu blickar vi framåt tillsammans!
Om några dagar fyller Implema 20 år. Det är unikt i IT branschen att efter 20 år ha samma namn, att fortfarande bygga verksamheten på samma koncept och grundidé samt att…
Som ett led i att stötta sin tillväxt flyttar Bona, tillsammans med Implema, över sitt CRM till molnet med SAP Hybris Cloud for Sales. Projektet pågår för fullt och kommer gå live i USA, Kanada och västra Europa i maj.
Som ett led i att stötta sin tillväxt flyttar Bona, tillsammans med Implema, över sitt CRM till molnet med SAP Hybris Cloud for Sales. Projektet pågår för fullt och komme…
Kom och träffa Implema på plats i Värnamo den 21 mars 2018.
Kom och träffa Implema på plats i Värnamo den 21 mars 2018.
Är ditt företag redo för framtiden med ett kraftfullt affärssystem i molnet? SAPs kraftfulla affärssystemplattform för digitalisering, SAP S/4HANA, finns nu på den svenska marknaden som public cloud.
Är ditt företag redo för framtiden med ett kraftfullt affärssystem i molnet? SAPs kraftfulla affärssystemplattform för digitalisering, SAP S/4HANA, finns nu på den svensk…
Implema välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, civilekonom, system- eller datavetenskap.
Implema välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, civilekonom, system- eller datavetenskap.
Tisdagen den 20 mars är det dags för SAPSA fokusgruppsmöte med fokus på Embedded Analytics. SAP Embedded Analytics innebär nya möjligheter för operativ uppföljning direkt i affärssystemet. Vi gör en översikt av området och diskuterar möjligheterna det innebär för uppföljningen i ditt företag.
Tisdagen den 20 mars är det dags för SAPSA fokusgruppsmöte med fokus på Embedded Analytics. SAP Embedded Analytics innebär nya möjligheter för operativ uppföljning direkt…
Ejendals är ett svenskt företag som i generationer specialiserat sig på att utveckla och sälja högkvalitetsprodukter som skyddar händer och fötter. Företaget har gjort en imponerande resa när de, med Implema som partner, blev första svenska företag att implementera och go live med nästa generationens affärssystem: SAP S/4 HANA och SAP Fiori.
Ejendals är ett svenskt företag som i generationer specialiserat sig på att utveckla och sälja högkvalitetsprodukter som skyddar händer och fötter. Företaget har gjort en…
Välkommen till Implema Inspire, två dagar i bästa sällskap för dig som vill stimulera företagets tillväxt och lönsamhet genom digitalisering och smartare analys. Anmäl dig nu: 19–20 april på Scandic Continental i Stockholm!
Välkommen till Implema Inspire, två dagar i bästa sällskap för dig som vill stimulera företagets tillväxt och lönsamhet genom digitalisering och smartare analys. Anmäl di…