Aktuellt

Årets Implema Inspire 25 november

Hur ser ditt företags digitala resa ut? Den 25 november slår vi upp portarna för årets Implema Inspire. Här träffas kunder, partners och andra Implemavänner för att tillsammans blicka in i framtiden.

Vi kan lova en innehållsrik dag. En mix av gemensamma samlingar för utblick och inblick i framtiden varvat med separata djupdykande spår för insikt och inspiration.

Du kommer lära dig mer om hur den digitala transformationen kan se ut och samtidigt byta erfarenheter med andra företag på en likande resa.  

Vilken effekt har andra bolag fått av Microsoft Dynamics 365? Hur ser resan och målet med SAP S/4HANA ut? Hur kan vi tillsammans ta fram en verksamhetsdriven roadmap för digital transformation?

I partnerytan får du träffa SAP och Microsoft och flera andra av de partners som ingår i Implemas ekosystem av best-of-breed lösningar och tjänster.

Nytt för i år är möjligheten att boka en 1:1 möte med Implemas egna experter för att diskutera dina specifika utmaningar kopplat till ditt företags digitala resa.

Det här får du inte missa! Vi har begränsat antal platser så se till att säkra din plats idag!

Och du…om du inte har möjlighet att delta fysiskt kommer vi även att erbjuda ett digitalt deltagande.

Varmt välkommen till Implema Inspire 2021!

Dela med dig
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på facebook

Relaterat innehåll

© Implema. All rights reserved