Aktuellt

Välkommen att ansöka till Implemas Traineeprogram 2022

Nu är ansökan öppen till ett av Sveriges största och första traineeprogram med fokus på affärssystem. Som trainee hos Implema får du jobba med digitalisering och teknik i framkant!

I vårt traineeprogram får du jobba kundnära i team med frågor som står högt på agendan hos företag som är på utmanande och spännande digitaliseringsresor. Här utbildas du till affärssystemkonsult inom marknadens ledande affärssystem: SAP och Microsoft Dynamics.

Vårt traineeprogram är en starkt bidragande orsak till att vi har en så positiv utveckling på Implema. Ungefär en tredjedel av våra medarbetare startade sin karriär som affärssystemkonsulter via vårt traineeprogram, det är vi mycket stolta över! 

Implema tar plats på Karriärföretagens Topp 10 lista som den sjunde mest attraktiva och spännande arbetsgivaren för civilingenjörsstudenter.

Det är fantastiskt roligt att se att det arbete vi och våra kollegor gör inom området Employer Branding ger effekt, på riktigt! Vi jobbar hårt varje dag för en attraktiv arbetsplats för såväl seniora som yngre medarbetare.  Att studenter röstar in Implema på Topp 10 listan är ett kvitto på att vi gör mycket rätt, säger Camilla Waernelius, Employer branding & Recruitment manager

>> Läs mer om vårt traineeprogram här

Implemas traineeprogram utgörs av individuell mentorstödd utbildning varvat med praktik och självstudier med målet att du ska arbeta i kunduppdrag så snabbt som möjligt.

Till traineeprogrammet söker vi dig som har några års arbetslivserfarenhet eller dig som är nyutexaminerad civilingenjör, civilekonom, datavetare eller systemvetare. 

Dela med dig

Relaterat innehåll