Aktuellt

Mats Lewan på Implema Inspire – så driver digitaliseringen förändring

Den 25 november slår vi upp portarna för årets Implema Inspire. Mats Lewan är en av flera Key Note speakers och han föreläser under rubriken: Så driver digitaliseringen förändring – och så kan vi ta vara på möjligheterna i den digitala världen.
implema Inspire

Digitaliseringen driver förändring och innovation mer än något tidigare teknikskifte, och förändringen har dessutom knappt börjat. Bara genom att lyfta blicken och påbörja förändringsresan nu kan du vara med och forma framtiden.

Mats Lewan Implema
Mats Lewan – Key Note speaker på Implema Inspire 2021

I föreläsningen Så driver digitaliseringen förändring – och så kan vi ta vara på möjligheterna beskriver futuristen och journalisten Mats Lewan hur du kan förbereda dig och ta vara på möjligheterna i den digitala världen. Han ringar också in människans roll i förändringen, och förklarar hur viktig balansen mellan människa och teknik är, både för resultat och hållbarhet. 

Mats Lewan är futurist, konsult, författare, internationell föreläsare, journalist och forskningsanalytiker med fokus på framtid och teknik, och med en bakgrund som civilingenjör. Han arbetar med rådgivning och framtidsanalys, och har skrivit en rad rapporter inom allt från energi, transport och fintech till nationalstatens utveckling i en digitaliserad värld. Mats är också författare till boken En omöjlig uppfinning.

Tidigare arbetade Mats i mer än femton år som teknikreporter för tidningen Ny Teknik och startade även den framåtblickande digitala tidningen Next Magasin som han var redaktör för. Mats har också arbetat internationellt som frilansjournalist och som reporter för CBS CNET News i San Francisco samtidigt som han deltog i programmet Innovation Journalism vid Stanford University.

Implema Inspire är Implemas årliga kundevent där kunder, partners och andra Implemavänner träffas för att tillsammans blicka in i framtiden. Årets Implema Inspire går av stapeln 25 november på Epicenter i Stockholm.

Dela med dig
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på facebook

Relaterat innehåll

Transparent5x5px
Spela videoklipp
© Implema. All rights reserved

25 November 2021

Den 25 november slår vi upp portarna för årets Implema Inspire. Här träffas kunder, partners och andra Implemavänner för att tillsammans blicka in i framtiden.