Aktuellt

Nyheter & Event

Utvecklingen går snabbare än någonsin. Implemas nyheter håller dig uppdaterad med det senaste gällande framtidens affärssystem, hållbara affärsprocesser och Implemas kundprojekt.

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor efterfrågan i regionen.
Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och H…
Implema är en av Sveriges ledande specialister inom affärssystemslösningar med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt. 2004 genomfördes det första traineeprogrammet och redan då fanns insikten om att återväxten av affärssystemkonsulter var svag. Bolaget valde att skapa ett eget traineeprogram.
Implema är en av Sveriges ledande specialister inom affärssystemslösningar med mer än 20 års erfarenhet av affärskritiska projekt. 2004 genomfördes det första traineeprog…
Ofta, men inte alltid, måste det gå snabbt. Det vet vi på Implema sedan länge. Det gäller på alla nivåer genom hela organisationen.
Ofta, men inte alltid, måste det gå snabbt. Det vet vi på Implema sedan länge. Det gäller på alla nivåer genom hela organisationen.
Pär och jag träffades över Teams en solig dag i slutet av maj. Jag var nyfiken på att höra varför Pär nu är en av flera re-joiners på Implema. Pär har en lång och bred erfarenhet som konsult inom affärssystem och logistik.
Pär och jag träffades över Teams en solig dag i slutet av maj. Jag var nyfiken på att höra varför Pär nu är en av flera re-joiners på Implema. Pär har en lång och bred er…
Nu är det dags att boka in nästa års Implema Inspire. Implema Inspire är ett av Sveriges största event inom digitalisering och affärssystem, där agendan är fullmatad med aktuella kundcase, inspirerande talare och nyttiga expertråd. Den 17 september 2020 ses vi igen. I år har vi valt att utveckla Implema Inspire till ett digitalt event.
Nu är det dags att boka in nästa års Implema Inspire. Implema Inspire är ett av Sveriges största event inom digitalisering och affärssystem, där agendan är fullmatad med…
Den 1 juni flyttar Implema i Sundsvall till nytt kontor i centrala i Sundsvall. Sedan etableringen i Sundsvall år 2016 har Implemas personalstyrka ökat från 2 till 12 personer.
Den 1 juni flyttar Implema i Sundsvall till nytt kontor i centrala i Sundsvall. Sedan etableringen i Sundsvall år 2016 har Implemas personalstyrka ökat från 2 till 12 per…
Under hösten 2019 valde Camfil, som är en ledande tillverkare av renluftslösningar, Implema för att implementera en fullskalig affärssystemslösning för hela deras verksamhet baserat på Microsoft Dynamics 365, initialt med den svenska delen av Camfils verksamhet som innefattar moderbolaget och de svenska produktion och säljenheterna.
Under hösten 2019 valde Camfil, som är en ledande tillverkare av renluftslösningar, Implema för att implementera en fullskalig affärssystemslösning för hela deras verksam…
Ett dedikerat team från Fujifilm Diosynth Biotechnologies har tillsammans med teamen från Implema AB och Implement Consulting Group bevisat att det med ett starkt teamarbete och Implemas välbeprövade principer, Implema Way möjliggjort en implementation av ett fullt validerat SAP S/4HANA affärssystem på bara 6 månader.
Ett dedikerat team från Fujifilm Diosynth Biotechnologies har tillsammans med teamen från Implema AB och Implement Consulting Group bevisat att det med ett starkt teamarb…
Implema fortsätter att växa och utveckla sitt erbjudande. Bolaget ser en fortsatt stark efterfrågan på sina tjänster, såväl för nyimplementation av affärssystem som för uppgraderingar av befintliga.
Implema fortsätter att växa och utveckla sitt erbjudande. Bolaget ser en fortsatt stark efterfrågan på sina tjänster, såväl för nyimplementation av affärssystem som för u…
Årets första Användarförening går av stapeln den 26 mars i Stockholm och det är ett rekordstort intresse berättar Madeleine Hoffsten, Affärsutvecklingsansvarig på Implema.
Årets första Användarförening går av stapeln den 26 mars i Stockholm och det är ett rekordstort intresse berättar Madeleine Hoffsten, Affärsutvecklingsansvarig på Implema…
Implema utsedd till SAPs Business Partner of the year 2019.
Implema utsedd till SAPs Business Partner of the year 2019.
Implema i Malmö välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, ekonomi, system- eller datavetenskap.
Implema i Malmö välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, ekonomi, system- eller datavetenskap.