Aktuellt

Inspiration för framtiden – Implema Inspire

Med en ledande position inom implementering av affärssystem från SAP och Microsoft vill vi bidra till att våra kunder på riktigt kan ta sig an den digitala transformationen. Därför arrangerar vi Implema Inspire den 25 november på Epicenter i Stockholm. Så att du som kund får stanna upp, reflektera och samla kunskap som du har nytta av i ditt företags fortsatta digitaliseringsresa tillsammans med oss.

Den 25 november håller vi hov på Epicenter i Stockholm. Den digitala folkbildaren Beata Wickbom kommer under dagen att leda dig igenom vårt program, både live och digitalt från Epicenter.

Beata ackompanjeras av talare såsom futuristen Mats Lewan, Envimas VD Anna Axelsson, Richard Nagel från SAP och Peter Svensson från Microsoft som utifrån egna erfarenheter och insikter delar med sig kunskap kring digitalisering och hållbarhet. Självklart finns vi från Implema på plats för att guida dig i hur just ditt företag bäst tar tillvara möjligheterna.

Utöver vårt talarprogram ger vi dig också möjligheten att skräddarsy din egen dag. Du får möjlighet att gå på fyra seminarier och kan välja fritt mellan att djupdyka i olika områden. Du kan också boka 1:1 möten med våra egna experter för att diskutera utmaningar kopplat till ditt företags digitala resa. 

Läs mer om våra seminarier och experter på Implema Inspire 2021 – Implema 

På plats finns också partners såsom SAP, Microsoft, HPE, Advania, Envima, Suse, Anchor Management Consulting, Tabellae, Tricentis, Esker bland andra Implema-vänner som ingår i vårt ekosystem av kompetenspartners och Best of breed-lösningar. 

Här kan du läsa om hur Implema samarbetar med sina – Partners – ekosystem SAP och Dynamics 365 – Implema

Anmäl dig här!

Dela med dig
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på facebook

Relaterat innehåll

© Implema. All rights reserved

25 November 2021

Den 25 november slår vi upp portarna för årets Implema Inspire. Här träffas kunder, partners och andra Implemavänner för att tillsammans blicka in i framtiden.