Aktuellt

Arvid Nordquists digitala transformationsresa uppmärksammas i media

Otroligt roligt att media uppmärksammar Arvid Nordqvists och vårt arbete med att framtidssäkra deras affär!Som en del av en omfattande moderniseringsstrategi och resan mot digital transformation, är vi bl a i färd med att implementera SAP Integration Suite. Där moderniseras tre system och integreras på djupet med befintligt SAP S/4HANA. Totalt rör det sig om 120 integrationer.

Nyttan för Arvid Nordquist blir bl a en effektivare produktionsstyrning och det kommer att möjliggöra ett helautomatiserat höglager. Andra fördelar är att det ger ökad möjlighet till nödvändig regelefterlevnad, med t ex exakt spårning av varje paket från produktionsstadiet till leverans enligt de nya spårbarhetskraven i CSRD.

– Satsningen på SAP Integration Suite är en framtidssäkring och det största beslutet vi tagit efter uppgraderingen till SAP S/4HANA. Vi behövde investera i en robust och standardiserad plattform som är skalbar och gör att vi kan bli helt leverantörsobundna, säger Erik Juhlin, Head of Controlling and IT på Arvid Nordquist, i artikeln.

Du kan läsa hela artikeln om allt spännande de och vi gör här

Är du intresserad av vad integrationer kan göra för ditt företag? Kontakta gärna Mathias Arvidsson.

Dela med dig

Relaterat innehåll