VAD VI GÖR

SAP Business Technology Platform

Med SAP Business Technology Platform (BPT) får du en innovationsplattform för både moln- och hybridmiljöer med hundratals tjänster och verktyg för SAP och tredjepartsprogram. Du kan automatisera processer och ansluta applikationer och tjänster från SAP och tredjepartskällor samtidigt som du kan utveckla appar snabbare med hjälp av färdiga tjänster och affärsinnehåll. 

0 %
av all app-utveckling sker i Low/no - CODE 2024 (GARTNER)
0 %
MEDELSTORA FÖRETAG ANSER ATT DIGITALISERING ÄR KRITISKT (2023) (IDC)
0 %
KOMMER ANVÄNDA AI ELLER RPA (2023) (IDC)​

Accelerera din digitala resa med tjänstebaserat värdeskapande och kraftfull integration

Affärssystem som SAP S/4HANA ligger idag i molnet och kärnsystemen blir mer och mer standardiserade där standardiseringen är viktigt för att du ska kunna dra nytta av kontinuerliga uppdateringar på ett effektivt sätt.

För att snabbt kunna accelerera digitaliseringen, och inte göra anpassningar direkt i kärnsystemet, behövs en plattform där du kan utveckla din digitala resa, särskilja dig från mängden och göra dina unika anpassningar.

Med SAP Business Technology Platform får du en plattform som samlar ihop alla tjänster i ditt ekosystem. SAP BTP består av hundratals mikrotjänster som man kan sätta ihop på olika sätt för att skapa lösningar på olika typer av utmaningar. 

Det är här du gör din analys och det är här du utvecklar den digitala upplevelsen med automatiserade workflows, chatbottar och appar. Det är också här du integrerar olika lösningar och tjänster och det är här som du har koll på din säkerhet.

SAP Business Technology Platform förenklar applikationsutvecklingen, påskyndar integrationen och ökar intelligensen i dina processer. Tillsammans med Implema kommer du igång snabbt!

SAP BUSINESS TECHNOLOGY PLATFORM

Hur kan jag utveckla den digitala resan tillsammans med Implema?

Vi guidar dig steg för steg

Du vill snabbt kunna anpassa till nya affärsmöjligheter med hjälp av enklare applikationsutveckling, automatisering och integration. Men var börjar du? Med Implemas erfarenhet, tekniska spetskompetens och paketerade lösningar för midsize segmentet guidar vi dig och ditt företag steg för steg. Vi jobbar nära, och i ett dynamiskt team, tillsammans med dig och din organisation.

Lösningar för midsize

Implema har alltid jobbat med att paketera och förenkla för företag i segmentet midsize. För att snabbt och kostnadseffektivt kunna accelerera den digitala resan jobbar vi precis på samma sätt med innovationsplatformar.

Insikt affärssystem

Steg för steg - framtidssäkra beslut

Implema Way är motorn i vårt värdeskapande. Du kommer snabbt igång för att sedan växa med din lösning och accelerera tjänsteskapandet och digitaliseringen steg för steg. Snabb tryggt och kostnadseffektivt.
Affärsprocesser flyttar till molnet

Kom igång direkt - bekymmersfritt i molnet

Med din innovationsplattform i molnet tar Implema ansvar för helheten. Här kan du samla ihop ett differentierat systemlandsskap i en abonnemangstjänst. Bekymmersfritt och enkelt med Implema som möjliggörare. 

Accelerera din digitala resa med unika anpassningar

“SAP Business Technology Platform är en av världens största innovationsplattformar. Den hjälper dig att utveckla användarupplevelse, automatisera processer och integrera lösningar med omvärlden”

Carl-Johan Nordqvist, Head of New Technology, Implema

SE FILMEN (75 sekunder)

KOM IGÅNG DIREKT

Accelerera den digitala transformationen snabbt - SAP Technology Platform till fast månadskostnad

Du vill komma igång snabbt och ligga steget före i den digitala transformationen. Men var börjar du?

Med innovationsplattformen i molnet tar Implema ansvar för helheten. Börja i en mindre skala skala och öka stegvis, med låg risk och till en fast månadskostnad levererat från Implema som en tjänst.

Du kan skapa bättre användarupplevelse (UX), mobilitet samt effektivisera med workflows och automatiserade processer.

Med analysverktygen får du bättre insikter och kan ta datadrivna beslut samtidigt som du kan hantera alla interna och externa integrationer från samma ställe. 

Utveckla din digitala resa med SAP Business Technology Platform

 
“På Implema har vi alltid strävat efter att skapa lösningar åt våra kunder baserat på standard för att sedan fokusera på att skapa kundunika lösningar där det verkligen gör skillnad. Med hjälp av SAP Business Technology Platform kan vi fortsätta med den strategin och skapa innovativa lösningar i kundernas fortsatta digitaliseringsresa”
 

CARL-JOHAN NORDQVIST, HEAD OF NEW TECHNOLOGIES

The roaring 2020s: Sex trender som kommer påverka midsize företag kommande årtionde

Att anta rätt teknik för innovation och digitalisering kommer innebära skillnaden mellan att överleva och att blomstra för medelstora företag. 

Vad är SAP Business Technology Platform (BTP)?

SAP Business Technology Platform är en affärscentrerad och öppen plattform för hela SAP ekosystemet som gör det möjligt att integrera och skapa värde från data och utöka sina SAP och tredjepartslösningar för att möta nya affärsbehov.

Det är en serviceplattform för både moln- och hybridmiljöer som samlar intelligenta applikationer och tjänster med databashantering, analys, integration och app-utveckling. 

SAP BUSINESS TECHNOLOGY PLATFORM

“Watch this SAP Business Technology Platform introductory video to learn how to achieve agility, business value, and continual innovation through integration, data to value, and extensibility of all SAP and third-party applications and data assets

SAP YOUTUBE

SE FILMEN (90 sekunder)

Inspiration inom digitalisering

Nyheter relaterat till digital transformation

Affärssystemspecialisten Implema tar nästa steg och fortsätter sin tillväxtresa i partnerskap med det svenska investeringsföretaget Litorina och med Lars Wollung som ny styrelseordförande. Partnerskapet ger Implema de muskler som krävs för att smartare och snabbare bredda sitt tjänsteutbud. Detta i syfte att möta kundernas framtida behov och förväntningar på Implema som långsiktig guide och partner i den digitala transformationen.
Affärssystemspecialisten Implema tar nästa steg och fortsätter sin tillväxtresa i partnerskap med det svenska investeringsföretaget Litorina och med Lars Wollung som ny s…
I november 2019 fick Implema efterlängtad förstärkning till Microsoft Dynamics-teamet genom Madeleine Hoffsten. I rollen som Sales- and Business Development Manager har Madeleine hjälpt teamet att ta sälj- och affärsutvecklingen till nästa nivå. Två och ett halvt år senare väntar nya äventyr för henne och det är dags för oss att skiljas åt. Men innan vi släpper vidare Madeleine med våra lyckönskningar vill vi passa på att sammanfatta hennes tid hos oss.
I november 2019 fick Implema efterlängtad förstärkning till Microsoft Dynamics-teamet genom Madeleine Hoffsten. I rollen som Sales- and Business Development Manager har M…
Vill du kunna utveckla unika tjänster och särskilja dig från konkurrenterna?  Vill du ligga steget före i den digitala transformationen? Med innovationsplattformen SAP Business Technology Platform finns inga gränser. Börja i en mindre skala skala och öka stegvis, med låg risk och till en fast månadskostnad levererat från Implema som en tjänst.
Vill du kunna utveckla unika tjänster och särskilja dig från konkurrenterna?  Vill du ligga steget före i den digitala transformationen? Med innovationsplattformen SAP Bu…
Carl-Johan Nordqvist,
Head of New Technologies

Vill du diskutera möjligheterna med digital transformation och SAP Business Technology Platform?

Välkommen att kontakta mig!