Aktuellt

Implema på Logistik och Affärssystem i Värnamo 10 oktober 

Den 10/10 är det återigen dags för mässan Logistik och Affärssystem i Värnamo. Denna gång är temat ”Automation av affärsprocesser ”. Implema finns givetvis på plats.

Logistik och Affärssystem är ett årligt event som riktar sig till beslutsfattare och nyckelpersoner på tillverkande-, handels-, service-, installation-, bygg- och retailföretag. Syftet är att ge insikter i de möjligheter till förbättrad konkurrenskraft som finns genom effektivare processer och rätt verktyg (affärssystem/kringsystem) i sin verksamhetsstyrning. 

Implema kommer att finnas på plats, både som utställare och hålla i ett av presentationspassen. Kom gärna förbi vår monter och säg hej. Missa inte heller vårt presentationspass, som hålls av Jens Wallin och David Mellheden:  

Automatisering med hjälp av AI – så funkar det 

Upptäck hur generativ AI fungerar och få insikt i tekniken bakom när vi dyker ner under huven och avmystifierar AI-magin. Ni får en inblick i AI-verktyg och vi visar hur ni kan automatisera era processer. Vi visar också exempel på egenutvecklade produkter, bl.a. AI-baserade Penny, som automatiskt läser in och tolkar PDF-fakturor och skickar dem till affärssystemet validerade och klara.

Läs gärna mer om mässan här: Affärssystem.nu – Välj rätt affärssystem till verksamhet (affarssystem.nu)

Hoppas att vi ses där!  

Vill du veta mer om Implemas medverkan på mässan?

Kontakta mig!
Dela med dig

Relaterat innehåll