Aktuellt

Tack för ett gott 2022

Nu nalkas jul och snart ett nytt år. Därför vill vi passa på att tacka våra kunder, partners och leverantörer för ett mycket gott samarbete under 2022 – ett på många sätt mycket händelserikt år.

Förra året var vår egen Katarina Sutrowitz ”årets julvärd”. I år har turen gått till Johan Hedlund, Chief Implema Way, som tar tillfället i akt reflektera över det gångna året i vår filmade julhälsning nedan.

Istället för julkort och julklappar

Med det vill vi önska en riktigt god jul och ett gott nytt 2023! Även denna jul väljer vi på Implema att skänka pengar till forskningen, i detta fall Alzheimerfonden, istället för att skicka julkort och julklappar. Forskningen kring Alzheimer går framåt med stormsteg och forskarna hyser stort hopp om att snart ha ett läkemedel som kan bromsa sjukdomsförloppet, något som idag saknas helt. Att bidra till det känns som en av de finaste julgåvor vi kan tänka oss.

Ett julkort med en stämningsfull julbild på en snöig väg med texten god jul och gott nytt år och logotypen Alzheimerfonden som har slogan "Företagare mot AlzheimEr.

Har du frågor om Implema eller vårt mindset Implema Way?

Tveka inte att höra av dig till mig!
Dela med dig

Relaterat innehåll