Aktuellt

Implema är SAP Growth Partner of the Year 2023!

Vi är otroligt glada och stolta över att vi utsetts till SAP Growth Partner of the Year 2023.

Implema utsågs till till SAP Growth Partner of the Year 2023 vid SAP:s partner-kickoff härförleden. Vi fick utnämningen med motiveringen:

Detta pris går till en partner som vi har haft en lång och nära relation med. Det är en partner som har en stor installed bas och som varit tunga inom onprem-lösningar, men som växlat upp sin Cloud business sakta men säkert. Nu under 2023 tog denna partner enorma kliv och kammade hem både en NNN Public Cloud, en ERP Move Private Cloud och dessutom flera fristående affärer inom ett flertal LoB Cloud-områden. Detta är en beundransvärd prestation och härligt att se när en partner gör en sådan tillväxt under ett år. Vi tycker att de ska vara mycket stolta över sin prestation!”

På Implema ser vi utmärkelsen som ett kvitto på det stora förtroende vi får från alltfler kunder. Vi ser det också som ett kvitto på att vi verkligen hjälper dem att realisera värdet i SAP och att alltfler nu tar steget till Cloud – helt i linje med vår vision att bidra till ett svenskt näringsliv i världsklass. Ett bevis på att vi faktiskt gör skillnad – och att det noteras även externt. Det är vi både stolta och glada för – och priset delar vi därför med alla våra fantastiska kunder!

På plats för att ta emot priset igår var (fr.v): Katarina Sutrowitz, Jören Aronsson, Birgitta Ward, Susanne von Ahn, Mikael Bohlin, Patrik Sundeborn och Ludvid Blom (skymd) som fick ta emot priset av SAP:s Eva Spjuth (längst till höger).

Stort tack till alla våra fantastiska kunder för att vi varje dag får skapa storverk tillsammans med er! Tillsammans bygger vi ett näringsliv i världsklass!🌟

#implema #sap #partneroftheyear #digitalisering #erp #affärssystem #cloud

Vill du veta mer om våra erbjudanden inom SAP?

Kontakta mig!
Dela med dig

Relaterat innehåll