Aktuellt

Implema stärker Business Solutions & Advisory-delen – rekryterar Ann Karblom från Skandia

Implema har gjort ytterligare en strategisk rekrytering. Ann Karblom har anställts som Senior Business Consultant. Hon kommer närmast från en roll som Finance Transformation Manager på Skandia. 

Som en del i en offensiv tillväxtstrategi etablerade Implema vid årsskiftet enheten Business Solutions and Advisory. Ambitionen är att ta en bredare roll som långsiktig guide och partner i kundernas digitala transformation. Till den nya enheten har man nu rekryterat Ann Karblom.

Ann har en gedigen bakgrund från ett flertal olika seniora roller inom både IT och verksamhet, på senare år framför allt inom Finance. Närmast kommer hon från Skandia och rollen som Finance Transformation Manager. Dessförinnan har hon arbetat som bland annat Business Controller för större IT-verksamheter, projektledare, verksamhetsutvecklare och förändringsledare på företag som Skanska, Svenska Spel, 3 Sverige, PwC och Telia. På Implema går hon in som Senior Business Consultant i teamet BSA-Business Solutions Advisory.   

Det som framför allt lockat mig hit är Implema Way, Implemas sätt att bedriva projekt och arbeta med förändringsledning. Här har man lagt kraft och fokus på att utveckla en metodik och ett mindset som verkligen tar sin utgångspunkt i kundernas verksamhet och att varje projekt har sina unika förutsättningar – och precis så vill jag arbeta. Jag ser verkligen fram emot att komma igång med mitt nya arbete och, genom den kunskap och de erfarenheter jag har med mig, bidra med tydliga resultat hos våra kunder, säger Ann Karblom, nytillträdd Senior Business Consultant på Implema.  
 
På Implema kommer Ann i ett första steg fokusera på kunderbjudanden inom Value Landscaping samt Beyond Budgeting och Agil styrning.  
 
Vi är mycket glada över att Ann Karblom har valt att ansluta sig till oss. Hon har en gedigen kompetens och erfarenhet inom områden som våra kunder verkligen efterfrågar. Vi är övertygade om att Anns kunskap inte minst inom Value Landscaping och Agil Styrning kommer att skapa stort värde och tillföra mycket både till oss på Implema men framför allt till våra kunder, kommenterar Daniel Falk, Business Area Manager för Business Solutions & Advisory på Implema. 

Ann Karblom har tillträtt sin tjänst.

Daniel Falk

Vill du veta mer om vårt erbjudande inom Business Solutions & Advisory? Kontakta mig!
Dela med dig

Relaterat innehåll