Aktuellt

Stort tack för ett fantastiskt 2023! 

Så här mot slutet av året vill vi ta tillfället i akt att tacka våra kunder, partners och leverantörer för ett på många sätt fantastiskt år. Som traditionen numera bjuder gör vi det med en julhälsning signerad vår egen ”Årets julvärd”.

Istället för julkort och julklappar 

Något som också blivit en tradition är att vi istället för att skicka julkort och julklappar, väljer att göra skillnad för andra. Årets julgåva går därför till organisationen Hand in Hands projekt Next Step i Kenya. Det är ett så kallat accelerationsprogram med digital spets riktad mot unga och kvinnliga företagare. Programmet syftar till att lyfta Kenya ur fattigdom genom att utbilda och stötta entreprenörer, som därigenom kan skapa arbetstillfällen och bidra till att utveckla sina lokalsamhällen på ett hållbart sätt. 

Implema har nyligen inlett ett långsiktigt samarbete med organisationen Hand in Hand och går in och stöttar just projektet Next Step. Läs gärna mer om vårt samarbete här: Implema inleder långsiktigt samarbete med Hand in Hand – stödjer projekt Next Step. – Implema

Läs också gärna om Pauline, en av alla entreprenörer som fått hjälp att växa sin verksamhet och ta den online: Pauline tredubblade sin försäljning (handinhandsweden.se)

Med det önskar vi er en riktigt god jul och gott nytt år – och ser fram emot ett lika fantastiskt 2024 tillsammans!  

P.S. Vill du testa att själv baka Hannas otroligt goda kola? Här är receptet:

Hannas chokladkola

50 gram smör
1 ½ dl grädde
3 dl socker
3 msk kakao
½ krm salt
1 ½ dl ljus sirap

Blanda allt i en större kastrull och koka på medelvärme till 120-124 grader eller enligt kulprov. Häll upp på bakplåtspapper, låt svalna och skär den sedan i bitar. Mums! 


Läs mer om Implemas samarbete med Next Step här

Dela med dig

Relaterat innehåll