Aktuellt

Webinar 25/3: Proaktiv förvaltning och utveckling av SAP-beslutsstödslösningar

Världen är i ständig förändring där din beslutsstödsslösnings utmaningar och behov snabbt förändras över tid. Proaktiv förvaltning och utveckling säkrar att din beslutsstödslösning alltid är up-to-date.

Webbinarie #9, sista delen, i vår serie om beslutsstöd i SAP.  

PLATS: Digitalt
TID: 09:00 – 09:30, torsdag 25 mars
PRESENTATÖRER: Henrik Brodd, seniorkonsult, Implema, Carl-Johan Nordqvist, affärsområdeschef Analytics, Implema.    

Förvaltning och utveckling av din beslutsstödslösning är en pågående process där förutsättningarna kan förändras varje gång du tar in en ny applikation i ditt systemlandsskap.  

För att alltid ha ett beslutsstöd som är ”up-to-date” krävs en kontinuitet i utvecklingen som är proaktiv, kostnadseffektiv och där du och ditt företag kan fokusera på rätt saker.  

I det här webbinariet fokuserar vi på vad som är viktigt för att bygga en effektiv förvaltningsorganisation för ditt beslutsstöd. Från support och incidenthantering till kontinuerlig förvaltning och utveckling över tid.  

Vi visar på praktiska exempel och lärdomar från Implemas egna erfarenheter av att, tillsammans med kunder, bygga en långsiktig och proaktiv förvaltning av beslutsstödslösningar.     

Vem är webbinariet för?  

Webbinariet riktar sig framförallt till dig som är beslutsfattare eller nyckelanvändare inom planering och beslutsstöd i SAP. Du som jobbar med beslutsstöd ur ett verksamhetsperspektiv i rollen som CFO, controller, ekonomichef eller redovisning och budgetering. 

Anmäl dig nu!

Beslutsstöd business intelligence

  

Carl-Johan Nordqvist,
Business Area Manager Analytics

Har du frågeställningar kring beslutsstöd?

Välkommen att kontakta mig!

CTA

Dela med dig
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på facebook

Relaterat innehåll

© Implema. All rights reserved