IMPLEMA TJÄNSTER

Hosting

Affärskritiska processer ska vara trygga och tillgängliga. Implema erbjuder kundanpassade lösningar för driftmiljö, övervakning och driftförvaltning baserat på snart 20 års erfarenhet.

Med Implema som driftpartner får du säker och stabil drift av ditt affärssystem. Dessutom får du stöd av Sveriges starkaste team inom tekniska konsulttjänster inom SAP och Microsoft. Med andra ord kan du tryggt fokusera på annat viktigt i din vardag.

Affärskritiska processer ska vara trygga och tillgängliga. Implema erbjuder kundanpassade lösningar för driftmiljö, övervakning och driftförvaltning baserat på snart 20 års erfarenhet.

KVALITET OCH KOMPETENS

Outsourcad drift är för de flesta företag ett kostnadseffektivt alternativ till att bygga upp den kompetens som krävs för att garantera en hög tillgänglighet av affärskritiska processer.

Med Implema Hosting får ditt företag kvalitetssäkrade processer och medarbetare med rätt kompetens. Detta är inte minst viktigt vid större teknikskiften som övergången till SAP S/4 HANA eller Microsoft Dynamics 365.

SÄKERT & KUNDANPASSAT

Implema är en av mycket få specialister på drift av affärssystem. Framförallt har vi lång erfarenhet av drift av affärssystem med tillhörande applikationer.

De flesta av våra kunder har sina system i våra säkra, toppmoderna datacenter men vi kan också övervaka system som är geografiskt placerade hos er, i private cloud samt kombinationer av dessa.

Vår systemförvaltning inkluderar all nödvändig hårdvara, säker drift och backup, proaktiv monitorering och stöd av marknadens bästa team av tekniker. Det gör att vi kan ta helhetsansvar för hela er miljö. Dygnet runt, året runt.

UNIK KOMPETENS INOM SAP OCH MICROSOFT

Implema har över ett hundra produktionssystem i drift för ett trettiotal kunder. Vi kan också monitorera system även om det geografiskt är placerat hos er själv eller hos tredje part som exempelvis Azure.

Implema är certifierad SAP Hosting Partner och vi har snart 20 års erfarenhet av att drifta SAP lösningar.

Vår kunskap sträcker sig ända från R/2 till senaste versionerna av SAP S/4HANA där vi självklart också är certifierade för SAP HANA Operations.

Implema är idag den enda partnern på den svenska marknaden som är certifierade att drifta minnesdatabasen SAP HANA.

Implema är Microsoft Partner – Silver Datacenter vilket innebär att Implema har visat på sin förmåga att tillhandahålla hybrid-lösningar mellan on-premises och molnet samt har relevanta certifieringar.

SAP ON AZURE – DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Med SAP on Azure by Implema hjälper vi dig att ta din SAP-miljö till Azure och Cloud.

Det betyder att du kan skörda fördelarna av modern cloud-teknik samtidigt som du bibehåller samma höga nivå av stabilitet och service när det gäller drift och övervakning.

Med andra ord kan du lugnt räkna med att din SAP-lösning fungerar exakt som förut även när den flyttat till molnet där du har dina andra applikationer.

Peter Wiotti,
Business Area Manager Technology

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta mig och berätta om dina planer och behov inom drift och övervakning!