Aktuellt

Implema först ut i Sverige med fast pris för komplett affärssystem – allt inklusive

Implema lanserar som första systemleverantör i Sverige en lösning med fast månadsavgift. Lösningen baserar på SAP S/4HANA Cloud för företag inom handel och distribution, där implementering och uppgraderingar är inkluderad i abonnemangsavgiften.

Lösningen, som kallas Implema Trade Solution, är branschanpassad och baserad på SAP S/4HANA Cloud och har utvecklats för att ge företag inom handel och distribution ett enkelt, kostnadseffektivt och skalbart sätt att utnyttja avancerad affärssystemteknik i molnet.

Komplett affärssystemlösning för handel och distribution

Implema Trade Solution levereras med ett komplett paket av best practice-processer, som är standard-konfigurerade, testade och verifierade för företag som är verksamma inom handel och distribution. Lösningen är leveransklar och färdig för Go Live med en projekttid på 12-16 veckor.

Betala endast abonnemangsavgift, implementering och uppgradering ingår

Som kund betalar du endast en abonnemangsavgift, där implementering och uppgraderingar ingår. Du använder alltid den senaste versionen av SAP S/4HANA Cloud, som uppdateras automatiskt varje kvartal.

Kvalificerad av SAP

Implema Trade Solution är kvalificerad av SAP, vilket innebär att SAP har testat lösningen och att den nu säljs via SAP:s globala webbportal.

Skalbar tillväxt och framtidssäkrad innovation

Med Implema Trade Solution är det enkelt att lägga till ny funktionalitet och nya dotterbolag i systemet när behovet uppstår. Företag kan växa så snabbt som krävs utan att oroa sig för hur systemkartan påverkas.

SAP S/4HANA Cloud är utvecklat för de nya teknologier som växer fram, som AI, Machine Learning och IoT. Du kan känna dig säker på att du alltid kan dra nytta av tekniska framsteg och vara rustad för att skapa nya innovationer.

Redan idag kan vi implementera affärssystem snabbare än någon annan. Denna lösning är unik i att implementering och uppgradering ingår i abonnemangskostnaden. Det ger kunderna en ökad säkerhet och ett kostnadseffektivt sätt att se till att de alltid har ett uppdaterat affärssystem fyllt med all den senaste utvecklingen med en förutsägbar månadskostnad, säger Jörgen Aronsson, VD på Implema.

SAP S/4HANA Cloud
Implema lanserar som första systemleverantör i Sverige en lösning med fast månadsavgift. Lösningen baserar på SAP S/4HANA Cloud för företag inom handel och distribution, där implementering och uppgraderingar är inkluderad i abonnemangsavgiften.

Vi ser mycket positivt på att våra samarbetspartners utvecklar nya tjänster för att dra nytta av SAP S/4HANA Cloud, säger Malin Teeling, försäljningsansvarig för SAP S/4HANA Cloud. Implemas nya tjänst är ett bra exempel på hur SAP:s produkter kan förpackas på ett effektivt sätt med licenser och implementering för att förenkla för våra kunder.

Hela branschen inom handel och distribution håller på att omvandlas pga digitaliseringens drivkrafter och effekter, säger Jonas Andersson, ERP analytiker och VD på Herbertnathan & Co. Vi upplever att många små och medelstora handelsbolag har svårt att hitta en välpaketerad helhetslösning till detta. Därför ser vi väldigt positivt på att Implema nu väljer att lansera en branschpaketering och dessutom till en garanterad avgift som inkluderar implementeringen och minskar risken för kunden. Ett spännande och konkurrenskraftigt erbjudande, avslutar Jonas.

Implema är en av SAP:s ledande implementationspartners i Sverige och har fyra år i rad fått utmärkelsen SAP Business Partner of the Year, samt är global återförsäljare för SAP.

Kundcase: Nelson Garden förbereder global tillväxt med SAP i molnet till en fast månadskostad

Nelson Garden

Nelson Garden, Nordens ledande aktör inom trädgårdsprodukter, förbereder för en expansion på den nordiska hemmamarknaden och i Europa, för att sedan nå ut till kunder i hela världen.

Kritiskt för att lyckas är effektiva affärsprocesser och en framtidssäkrad affärssystemsplattform för digitalisering. Valet föll på den senaste tekniken – SAP S/4HANA Cloud – som är ett fullskaligt SAP system levererat i molnet av Implema till en fast månadskostnad.

Projektet pågick under hösten 2020 och från och med årsskiftet är Nelson Garden live med sin verksamhet i Norge.

Katarina Sutrowitz,
Business Area Manager SAP

Vill du veta mer om hur du kan nyttja avancerad affärssystemteknik i molnet?

Varmt välkommen att kontakta mig!
Dela med dig

Relaterat innehåll