Webinar 3/12: Så blir du vän med Microsoft D365 One Version

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Microsoft Dynamics 365 One Version
Med Microsoft Dynamics 365 One Version kommer ditt affärssystem alltid vara på den senaste supporterade versionen. Istället för att genomföra större uppgraderingsprojekt kommer du löpande kunna planera in mindre uppdateringar till ett fast pris. Madeleine Hoffsten, berättar i sitt lunchwebinar den 3 december mer om vad Implema och Microsoft Dynamics 365 One Version kan göra för ditt företag.

Tid: Torsdag 3 december 12:00 – 12:30
Plats: Digitalt
Presentatör: Madeleine Hoffsten, Business Developer, Implema

Under detta 30 minuters webinar berättar vi på Implema om hur du med One Version tillsammans med Implemas tänk inte längre behöver genomföra större uppgraderingsprojekt.

Istället kan du löpande planera in mindre uppdateringar till ett fast pris. Ditt affärssystem kommer från och med nu alltid att vara på den senast supporterade versionen.

Under webinariet kommer vi att gå igenom hur vi tillsammans med våra kunder arbetar med dessa uppdateringar och hur vi gör en tydlig planering där vi fokuserar på verksamhetsutveckling och ständig framfart.

Vi kommer också gå in närmare på hur en uppdatering hanteras, vilka steg som Implema rekommenderar, samt hur man kan hålla processen så smidig och framtidssäker som möjligt.

Denna session vänder sig till dig som är intresserad att veta mer om One Version för Microsoft Dynamics 365 och om Implemas Application Lifecycle Management erbjudande.

Anmälan webinar Microsoft Dynamics 365 One Version

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Madeleine Hoffsten,
Sales Manager & Business Development

Vill du veta mer om Microsoft Dynamics 365 och One Version?

Kontakta mig så berättar jag mer!
Madeleine Hoffsten Implema AB