Kunskap & Inspiration

Fyra skäl att välja SAP Data Warehouse Cloud

Tillsammans med lösningar som Analytics Cloud, BW/4HANA, Embedded Analytics i S/4 och Analysis for Office tillhandahåller nu SAP lösningar på HANA-plattformen både i molnet och on-prem.

Plattformen har även kapacitet för maskininlärning och moderna användargränssnitt. Bäst av allt med Data Warehouse Cloud är att du via den smidiga betalningsmodellen successivt kan flytta in lösningen i molnet utan onödiga initiala kostnader.

Skalbar och flexibel licensmodell. Äntligen finns det ett helt molnbaserat alternativ från SAP där du kan lägga datalagret. Licensmodellen är nu riktigt flexibel och innebär att du får möjligheten att skala din lösning både upp och ner i storlek.

Det gäller användare, lagringsutrymme och prestanda. Det finns även möjlighet att betala per gång när du använder lösningen. Möjligheten innebär att kostnaden helt kan anpassas till hur behoven i verksamheten utvecklas från tid till annan.

Snabbstartat. Det krävs ingenting för att komma igång, du skaffar ett konto som du kan registrera själv på några minuter för att testköra och utvärdera lösningen. Lösningen är helt molnbaserad och kräver inga installationer eller andra uppsättningar på användarsidan. Det som krävs för att komma åt andra datakällor är kopplingarna mellan lösningen och de källor som du vill konsumera data från. När kopplingarna är på plats kan du börja använda verktyget direkt.

Enklare. Sättet att administrera, modellera och bygga lösningar på plattformen är baserat på ett helt webbaserat gränssnitt med samma look and feel som till exempel Anlaytics Cloud. Funktionerna bygger på användarvänligt utformade gränssnitt och är omgjorda från grunden.

Integration. Data Warehouse Cloud är tänkt att kunna integreras med hela lösningsportföljen från SAP, men särskilt Analytics Cloud och BW/4HANA. Därför levereras lösningen förberedd för att kunna konsumera data från de båda plattformarna. Verktyget är också förberett för att kunna ansluta till ett stort antal tredjepartslösningar.

Så använder du data för att ta bättre beslut
Dela med dig

Relaterat innehåll

Transparent5x5px
Spela videoklipp