Implemas tjänster

Integrations

Effektiv integration och helhetsförståelse är framgångsfaktorer på resan mot framtidens affärssystem.

Effektiv integration och helhetsförståelse är framgångsfaktorer på resan mot framtidens affärssystem. Integration är strategiskt viktigt för de flesta av våra kunder. Är man exempelvis leverantör till ett storföretag finns det ofta krav på integrerade processer.

För att företaget direkt ska kunna agera på förändringar krävs det flexibla lösningar med möjlighet att omedelbart kunna effektivisera kommunikationen med kunder, leverantörer och andra samarbetspartners.

FLYTT TILL CLOUD Aktuellt för många kunder är att delprocesser flyttas ut i molnet. En del av kundens system finns i en serverhall, en del i molnet. Tillsammans med Implema kan ditt företag snabbt och säkert införa nya integrationslösningar. Det gäller oavsett om systemen finns i serverhallar eller är helt eller delvis molnbaserade.

HELHETSANSVAR Tack vare lång erfarenhet av snabba och effektiva integrationsprojekt samt mycket hög kompetens inom både integrationsmjukvara och affärssystem kan vi ta helhetsgrepp kring hela företagets integrationsprocesser. Vi brinner för kommunikation och tydlighet i integrationsprojekt vilket gång på gång visat sig helt avgörande för att leverera på tid och budget.

KOMPETENS OCH ERFARENHET Implemas styrka är att vi är snabba och flexibla, och förstår både tekniken och affärsprocesserna. Vi gör integration enkelt för er och guidar er till effektiva processer i framtidens affärssystem. Och som alltid ser vi till att nya integrationslösningar snabbt blir verklighet och skapar affärsnytta genom effektivare kommunikation.

Se även (text och film):
Integration helt avgörande för morgondagens affärssystemplattform
Enligt analysföretaget Gartner kommer tiden och kostnaden för att utveckla en digital plattform år 2020 att utgöras till 50% av integrationsarbete. Mathias Arvidsson, Implemas affärsområdeschef för Integrations, ser en liknande utveckling. I en tid då företag flyttar hela system eller delprocesser till molnet, och mer specialiserade tjänster används för specifika processer så blir integration allt viktigare.

Mathias Arvidsson,
Business Area Manager Development & Integration

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta mig för att diskutera dina behov och möjligheter inom Integrations!
© Implema. All rights reserved