Aktuellt

Utvecklingen går snabbare än någonsin. Implemas nyheter håller dig uppdaterad med det senaste gällande framtidens affärssystem, hållbara affärsprocesser och Implemas kundprojekt.

Framtidssäkert affärssystem i molnet med Dynamics 365 och Implema

Molnet blir allt oftare en självklarhet för företag som väljer affärssystem idag. Robert Grahn berättar om fördelarna med att välja Microsoft Dynamics 365 för ett framtidssäkert affärssystem i molnet.

Är du Implemas nya trainee?

Torsdagen den 7:e februari kommer Implema att finnas på Traineeguidens evenemang Speed Talent 2019 i Waterfront Building i Stockholm, där vi fortsätter satsningen på vårt framgångsrika traineeprogram.

Moberg Pharma framtidssäkrar tillväxt med SAP S/4HANA och Implema

Rekordsnabb implementering av affärssystem hos snabbväxande svenskt läkemedelsföretag ger nya möjligheter till affärsanalys i realtid och accelererar global tillväxt.

Integration helt avgörande för morgondagens affärssystemplattform

Enligt analysföretaget Gartner kommer tiden och kostnaden för att utveckla en digital plattform år 2020 att utgöras till 50% av integrationsarbete.

Välkommen på Implema Inspire 2019!

Implema Inspire är ett av Sveriges största event inom digitalisering och affärssystem. Boka in 16-17 maj i kalendern redan idag för att inte missa årets affärssystemevent!

Tack för ett mycket gott samarbete under 2018

Vi på Implema vill tacka för ett mycket gott samarbete under 2018 och ser fram emot ett givande och spännande 2019 tillsammans med er!

Implema News: Skugga en konsult

Vi ger unga talanger en unik möjlighet att Skugga en konsult under en dag för att öka sin förståelse för rollerna affärssystemskonsult, säljare och projektledare.

Fokus SAP S/4HANA 12 dec Malmö

Fokus SAP S/4HANA – Inbjudan till Implemas årliga event för kunder i södra Sverige

Afterwork Stockholm 27 nov – Vilken karriär väljer du?

Implema välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar och är intresserad av hur det är att arbeta som konsult i en bransch som leder företag in i digitaliseringen.

Implema på SAPSA Impuls 5-6 nov 2018

Implema är på plats för SAPSA Impuls 2018! Besök gärna vår monter och prata med oss om snabbaste vägen till framtidens affärssystem.

Implema på Medius kundkonferens 11 okt 2018

Idag är Implema på vår partner Medius kundkonferens 2018, på Quality Hotel Friends.

Afterwork Linköping 22 nov – Vilken karriär väljer du?

Implema välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar på Linköpings universitet.