Implema tjänster

Upgrade

Byta affärssystem eller uppgradera? Uppgradering är ofta rätt alternativ. Implema tar dig från analys till implementering av en framtidssäker lösning för effektiva, hållbara affärsprocesser.

Det digitala racet har medfört att många företag byggt upp en teknikskuld som innebär att affärssystemen inte längre klarar ökade krav på effektivitet och ny funktionalitet. Implema tar dig hela vägen från analys till implementering av en framtidssäker uppgradering med SAP eller Dynamics 365 i huvudrollen.

SAP. En fördel med SAP är möjligheten att uppgradera från generation till generation alternativt bygga vidare på sitt befintliga SAP affärssystem. Implema var först i Sverige med att hjälpa kunder växla generation med SAP S/4HANA i sikte. Idag har ytterligare ett antal av våra kunder inlett den stegvisa processen.

DYNAMICS 365. Att uppgradera till Dynamics 365 handlar i praktiken om att helt byta affärssystem. Å andra sidan ger ett sådant byte gränslösa möjligheter att koppla samman det molnbaserade affärssystemet med övriga Microsoft-plattformar. 

Jörgen Aronsson,
CEO/CO-Founder

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta mig och berätta om dina planer och behov inom Uppgradering!