Aktuellt

Implema på Logistik och Affärssystem i Värnamo 10 oktober 

Den 10/10 är det återigen dags för mässan Logistik och Affärssystem i Värnamo. Denna gång är temat ”Automation av affärsprocesser ”. Implema finns givetvis på plats.

Logistik och Affärssystem är ett årligt event som riktar sig till beslutsfattare och nyckelpersoner på tillverkande-, handels-, service-, installation-, bygg- och retailföretag. Syftet är att ge insikter i de möjligheter till förbättrad konkurrenskraft som finns genom effektivare processer och rätt verktyg (affärssystem/kringsystem) i sin verksamhetsstyrning. 

Implema kommer att finnas på plats, både som utställare och hålla i ett av presentationspassen. Kom gärna förbi vår monter och säg hej.

Automatisering med hjälp av AI – så funkar det på riktigt

Många pratar om Generativ AI, men hur använder man det för att skapa konkret affärsnytta? Här berättar vi om Nelson Gardens AI-resa, som startade med att Generativ AI löste ett specifikt verksamhetsproblem. Vi visar lösningen och vinsterna. Dessutom delar vi med oss av utmaningar och viktiga framgångsfaktorer längs resan, liksom AI-strategin framåt. 

Vi visar också exempel på Implemas egenutvecklade AI-produkter, som PENNY, som automatiskt läser in och tolkar PDF-fakturor och skickar dem validerade och klara till affärssystemet.
Talare: Lars-Erik Odén, Verksamhetsutvecklare, Odén Consulting, Jörgen Aronsson, VD Implema AB och Jesper Lindsten, Integrationskonsult Implema 

Läs gärna mer om mässan här: Affärssystem.nu – Välj rätt affärssystem till verksamhet (affarssystem.nu)

Hoppas att vi ses där!  

Vill du veta mer om Implemas medverkan på mässan?

Kontakta mig!
Dela med dig

Relaterat innehåll