Aktuellt

Möt Implema med kundcase från Renewcell och Calliditas Therapeutics på Forum4IT den 3 maj 

Tisdag 3 maj finns Implema på plats på affärssystemkonferensen Forum 4 IT på Sheraton Hotell i Stockholm. Vi finns på plats i form av egen utställning samt i form av två seminarier som ges av Implemas kunder Calliditas Therapeutics och Renewcell.  

Tisdag 3 maj finns Implema på plats på affärssystemkonferensen Forum4IT på Sheraton Hotell i Stockholm. Vi finns på plats i utställningen och medverkar med två seminarier. Under seminarierna berättar vi om våra samarbeten med Renewcell och Calliditas Therapeutics.

08.45, Lokal D: Renewcell SAP S/4HANA live på 10 veckor
14.00 Haga 1: Snabbaste vägen till Microsoft Dynamics 365, Calliditas Therapeutics

I Implemas monter kommer ni träffa representanter från Implema och diskutera utmaningar och möjligheter framåt inom digitalisering samt SAP och Microsoft Dynamics.  

Under våra två seminarier med får du bland annat ta del av följande:  

Sustaintech, Renewcell, återvinning av textilier, affärssystem, tillverkning och försäljning
Sustaintechbolaget Renewcell implementerade tillsammans med Implema SAP S/4HANA på 10 veckor.

Seminarie 08:45 Renewcell

Sustaintechbolaget Renewcell har med ny innovativ metod för att bryta ned cellulosa etablerat sig som det enda företaget i världen som kan återvinna kläder i stor skala. Uppskalningen till flera (framtida) anläggningar och kraftigt ökad produktion har inneburit ett behov av ett fullskaligt, ”framtidssäkert”, integrerat affärssystem. Tillsammans med Implema har Renewcell fått på plats ett helt nytt SAP S/4HANA affärssystem och gått från uppstart till go-live inom 10 veckor.  

Implema Event
Välkomna att lyssna på hur Calliditas Therapeutics implementerade Microsoft Dynamics 365 tillsammans med Implema. Bild från Implema Inspire 2021.

Seminarie 14:00 Calliditas Therapeutics

Det snabbväxande biotechbolaget Calliditas Therapeutics moderniserar för en global marknad. Bolaget framtidssäkrar försäljnings- och leveranskedjan av läkemedel genom att på kort tid implementera Microsoft Dynamics 365 tillsammans med Implema. Med det nya affärssystemet står Calliditas rustade att möta omfattande krav på den amerikanska läkemedelsmarknaden. 

Mer information om eventet samt bokning av biljetter görs på Forum 4 IT:s webbplats https://www.forum4it.se/ 

Ni kan även förboka möten med Implema via länken ovan.  Vill ni komma i kontakt med oss direkt inför eventet så kan ni kontakta Birgitta Ward.

Vi ser fram emot att träffas på Forum4IT den 3:e maj! 

Relaterat innehåll