AI & automatisering

Effektivisera och automatisera

Gold Microsoft Partner sedan 1998

AI-baserade tjänster inom digitalisering och affärssystem

Vi erbjuder en rad AI-baserade tjänster inom digitalisering och affärssystem. Fokus är på intelligent automatisering, optimering av affärsprocesser samt datadrivet beslutsfattande. Allt för att framtidssäkra din verksamhet.

Artificiell intelligens (AI) är ett kraftfullt verktyg som bland annat hjälper företag att effektivisera och automatisera sina processer, fatta bättre beslut, öka sin konkurrens- och innovationskraft och i slutänden leverera bättre resultat.

På Implema arbetar vi med AI inom flera olika områden, både med egenutvecklade produkter, våra partners SAP:s och Microsofts lösningar liksom olika tredjepartslösningar. Vi integrerar primärt AI i lösningar för att effektivisera och automatisera processer och att skapa bättre beslutsstöd genom datadrivna insikter. Innovativa plattformar som Microsoft Power Platform och SAP Business Technology Platform används för att snabbt utveckla AI-baserade applikationer som kan effektivisera processer och möjliggöra prediktivt beslutsfattande.

Som alltid är vår roll fokuserad på att hjälpa våra kunder att förstå och maximera nyttan av ny teknik – och att ta snabbaste vägen till värde för verksamheten och affären.

Vad säger våra kunder?

Uppgradering till S/4HANA är något som vi verkligen ser fram emot och som kommer skapa fantastiska möjligheter i vår digitala transformation.

Ingemar Kristensson, Global IT Manager

Läs mer

SAP S/4HANA Cloud Public Edition ger oss mycket bättre möjligheter att enkelt skala upp när vi expanderar till fler länder. Det känns bra att vi kan få support och stöd oavsett vilken region vi vill expandera till.

Fredrik Stendal, VD

Läs mer

Partnerskapet med Implema har verkligen bidragit med den expertis som behövts för att kunna ta nästa steg som bolag. Nu kan vi accelerera tillväxten ytterligare genom att arbeta smartare och mer effektivt.

Anna Gunlycke, Head of People Talent Strategy

Läs mer

Implemas mindset, samt det sätt som Implema och OEM arbetar tillsammans som partners, är nyckelfaktorer till att samarbetet pågått under så lång tid. Med Implema kan vi på ett bra sätt kombinera OEMs kunskap inom interna processer med Implemas spetskompetens.

Frank Isaksson, ERP Manager

Läs mer

Vi behövde stöd från ett bolag med erfarenhet av snabba beslutsprocesser, rätt kompetens och god förståelse för kraven inom life science. För att lyckas få på plats ett nytt affärssystem inom nio månader behövde vi också kunna tillämpa best practices kring alla nya processer.

Jan Hedenström, Finance Director

Läs mer

Vi ville ha en flexibel lösning där vi enkelt kan rulla ut till flera siter och personer, öka lagringskapaciteten och lägga till nya funktioner. Det blir väldigt enkelt i en molnlösning.

Torbjörn Bäck, President Camfil Northern Europe

Läs mer

Anledningen att vi väljer Implema är de med sin kompetens, erfarenhet och processtänk, tillsammans med deras kunskap och förståelse för vår verksamhet hjälper oss att förverkliga förbättringar i systemet och så att vi kan möta morgondagens utmaningar.

Gabriella Fällman, IT-chef Arvid Nordquist

Läs mer

Aktuellt om AI & automatisering

Hör av dig till oss så pratar vi mer om dina utmaningar och möjligheter. Vi hjälper gärna till!

Fyll i formuläret eller kontakta oss här:

Hör av dig till oss!