Traineeprogram

Implema Traineeprogram

Ständig utveckling och eftertraktad kompetens

Som trainee på Implema får du ypperliga förutsättningar för att snabbt utvecklas till en självgående konsult inom områden som försäljning, logistik, inköp, produktion, ekonomi, programmering och integration. Som utbildad konsult får du en mycket eftertraktad kompetens, bra karriärmöjligheter och en ständig utveckling.

I början av traineeprogrammet introduceras gruppen till Implemas företagskultur, projektmetodik och hur vi arbetar enligt Implema Way, det som är en grund till att företaget idag är ledande i sverige när det gäller snabba och trygga projekt, såväl för nyimplementation av affärssystem som för uppgraderingar av befintliga affärssystem. Under hela programmet får du individuellt mentorstödd utbildning som varvas med praktik och självstudier med målet att du ska arbeta i kunduppdrag så snabbt som möjligt.

Implema Traineeprogram
Sök Implemas traineeprogram

Traineeprogram

Var med på vår resa

Under Implemas traineeprogram utbildas du till affärssystemkonsult. Som utbildad konsult får du en mycket eftertraktad kompetens och riktigt bra karriärmöjligheter. Vi som jobbar på Implema är ett jordnära gäng som värdesätter gemenskap och delaktighet och jobbar alltid i team. Vi brinner för att tillsammans med våra kunder utveckla företags affärsprocesser. Programmet utgörs av individuell mentorstödd utbildning varvat med praktik och självstudier.

Syftet är att ge dig som trainee de bästa förutsättningarna för att snabbt utvecklas till en självgående konsulter inom områden som försäljning, logistik, inköp, produktion, ekonomi, utveckling och integration.

Intresserad?

Till våra traineeprogram söker vi i första hand civilingenjörer, ekonomer, datavetare och systemvetare. Tillhör du inte någon av ovan kategorier men har några års relevant arbetserfarenhet är du också mycket välkommen att söka!

Intresseanmälan

 Skicka din intresseanmälan för 2021 redan nu med e-post till  traineeprogram@implema.seBifoga CV, personligt brev och betyg.

HUR ÄR DET ATT JOBBA PÅ IMPLEMA?

”Det är en otrolig styrka att få jobba tillsammans med så drivna och engagerade människor”

Niklas Eriksson Implema AB

Från trainee till konsultchef

Niklas Eriksson, Konsultchef SAP Applications

Vad är det som gör att du är kvar på Implema efter elva år?
– Varje dag ställs jag inför nya utmaningar som gör att jag ständigt utvecklas vilket är otroligt viktigt för mig. Att Implema är ett mindre konsultbolag där beslutsvägarna är korta bidrar självklart också. Vi är ett sammansvetsat gäng som delar samma framåtanda och arbetsglädje.

Eskil Rehme Implema AB

Det bästa med mitt jobb är utan tvekan mina kollegor

Eskil Rehme, Data Scientist

Det bäst med mitt jobb är utan tvekan mina kollegor. Det är de som utmanar mig, lär mig och verkligen ger känslan av att man är ett team som jobbar hårt och har kul tillsammans. 

Det som fick mig att söka just Implemas traineeprogram var, utöver att branschen som sådan är fruktansvärt intessant och framåt, att det gav mig en unik möjligheten att lotsas in i karriären och snabbt komma ut i verkliga projekt där jag faktiskt får vara med och påverka.

Implema Traineeprogram

Julia Bodin - Trainee på Implema

Julia Bodin är en av nio nya trainees som började sin utveckling som affärssystemkonsulter i Implemas traineeprogram 2017.

Traineeprogrammet som startade i augusti 2018 var Implemas sjunde. Det första genomfördes redan 2004. Idag är cirka en tredjedel av Implemas medarbetare tidigare trainees.

Implema Julia Bodin Trainee
Oona Pipping,
Kontaktperson för Implemas Traineeprogram

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta mig för en diskussion om vårt traineeprogram!

Oona Pipping