Implema växer med nio nya trainees

Implema växer med nio nya trainees

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Implema startar i augusti ännu ett traineeprogram för att utbilda nio unga medarbetare till affärssystemkonsulter.

– Att jobba som affärssystemkonsult och hjälpa företag att bli mer konkurrenskraftiga är ett av de mest intressanta yrken man kan ha, säger Implemas VD Jörgen Aronsson. Men det är fortsatt stor brist på riktigt duktiga konsulter på marknaden. Därför väljer vi ännu en gång att rekrytera unga civilingenjörer, systemvetare och civilekonomer som vi utbildar själva genom vårt egna framgångsrika traineeprogram.

Traineeprogrammet som startar i augusti blir Implemas sjätte. Det första genomfördes redan 2004. Idag är cirka en tredjedel av Implemas medarbetare tidigare trainees.

Implemas traineeprogram omfattar de tre ledande affärssystemen SAP, IFS och Microsoft Dynamics AX samt Business Intelligence.

Det händer mycket spännande på marknaden just nu med ny teknik och mycket fokus på digitalisering.

– Det är det största teknikskiftet vi har upplevt och det är bra att vi får in fler unga konsulter som på ett naturligt sätt kan ta till sig och förstå den nya tekniken och vad den ska användas till, säger Aronsson. Vi är riktigt nöjda med de rekryteringar vi har gjort och ser fram emot augusti när vi kör igång traineeprogrammet.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest

Fortsätt läsa

Besök SAP NOW på Nacka Strandmässan den 12 mars 2020 och träffa oss på Implema i vår monter under en inspirerande dag. Vi är på plats tillsammans med många av våra kunder och hoppas att även du vill göra oss sällskap.

Träffa Implema på SAP Now i Stockholm

Implema utsedd till SAPs Business Partner of the year 2019

Implema – SAP Business Partner of the year 2019

Implema i Malmö välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar industriell ekonomi, ekonomi, system- eller datavetenskap.

Student AW Malmö 27 feb – Vilken karriär väljer du?

Implema i Linköping välkomnar till en AfterWork riktad till dig som studerar civilingenjörslinjen, logistik, industriell ekonomi, ekonomi, maskin, system- eller datavetenskap.

Student AW Linköping 13 feb – Vilken karriär väljer du?