Aktuellt

Implema håller Keynote Speech på Forum4iT i Stockholm 16 maj

Den 16 maj går Forum4iT:s event Forum Affärssystem av stapeln på Sheraton Hotell i Stockholm. Det är Sveriges ledande kombinerade konferens och utställning om affärssystem och vi har blivit ombedda att hålla eventets Keynote Speech.

Implemas Sara Storm håller Keynote-presentationen och hon gör det på det, tyvärr, fortsatt högaktuella ämnet:

Varför fortsätter IT-projekt att misslyckas?
I minst 30 år har det talats om att uppåt 80% av IT-projekt fallerar. Ändå fortsätter det.  
Här berättar Sara Storm på Implema om hur de flesta fortsätter att leta orsaker på fel ställen och därmed att sätta in verkningslösa åtgärder. Hon delar med sig av de verkliga skälen till att projekt misslyckas – och stegen till en lyckad implementation, baserat på Implemas unika metod och långa erfarenhet. Du lämnar föreläsningen med tydliga tips och råd för hur du lyckas med stora IT-projekt. 
Talare: Sara Storm, Head of New Business Implema
Tid: 13.30 -14.00  
Lokal: Haga 1-2

Vi finns även på plats med egen monter, vid E1:E3. Kom gärna förbi, så berättar vi mer om hur vi arbetar för att garantera att IT-projekt inte misslyckas, oavsett om du står inför byte eller utveckling av affärssystem. Vi är specialister på de två ledande affärssystemen SAP och Microsoft Dynamics.
Vi berättar också mer än gärna om hur vi kan guida till framtidens affärssystem och hjälpa dig och ditt företag att dra verklig nytta av den digitala transformationen.

Hoppas att vi ses där!

Läs mer här: Forum Affärssystem 2023 – Forum 4iT

Dela med dig

Relaterat innehåll