Implema fortsätter att växa

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Implema växer i Sundsvall
Den 1 juni flyttar Implema i Sundsvall till nytt kontor i centrala i Sundsvall. Sedan etableringen i Sundsvall år 2016 har Implemas personalstyrka ökat från 2 till 12 personer.

Implema ser en fortsatt tillväxt. Pia Nordstrand är konsultchef och berättar:

– Det känns fantastiskt att vi fortsätter växa genom nya kunder och förnyade uppdrag hos våra befintliga kunder. Konsulterna på Sundsvallskontoret jobbar i olika nykundsprojekt och i olika uppdrag hos befintliga kunder. En stor lokal kund är SCA. Hon fortsätter:

Implemas konsulter i Sundsvall har kompetens inom affärssystemen SAP och Dynamics och merparten av de anställda är mycket seniora affärssystemkonsulter. Pia Nordstrand berättar att teamet växer även med juniora konsulter genom Implemas årliga traineeprogram som är mycket populärt. Hon fortsätter:

– Vi rekryterar kontinuerligt och söker personer med lång erfarenhet av affärssystem, både med konsultbakgrund men även med motsvarande erfarenhet i linjeorganisation. Just nu söker vi konsulter inom applikation, utveckling, integration och Analytics.  

På det nya kontoret på 300 kvm kommer Implema att få utrymme för såväl arbets- som kundytor vilket ger goda förutsättningar för ytterligare tillväxt.  

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Pia Nordstrand,
Consultant Manager

Vill du veta mer om Implema i norr?

Kontakta mig:

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!