Aktuellt

Implema fortsätter att växa

Den 1 juni flyttar Implema i Sundsvall till nytt kontor i centrala i Sundsvall. Sedan etableringen i Sundsvall år 2016 har Implemas personalstyrka ökat från 2 till 12 personer.

Implema ser en fortsatt tillväxt. Pia Nordstrand är konsultchef och berättar:

Det känns fantastiskt att vi fortsätter växa genom nya kunder och förnyade uppdrag hos våra befintliga kunder. Konsulterna på Sundsvallskontoret jobbar i olika nykundsprojekt och i olika uppdrag hos befintliga kunder. En stor lokal kund är SCA.

Hon fortsätter:

Implemas konsulter i Sundsvall har kompetens inom affärssystemen SAP och Microsoft Dynamics och merparten av de anställda är mycket seniora affärssystemkonsulter. Pia Nordstrand berättar att teamet växer även med juniora konsulter genom Implemas årliga traineeprogram som är mycket populärt.

Hon fortsätter:

– Vi rekryterar kontinuerligt och söker personer med lång erfarenhet av affärssystem, både med konsultbakgrund men även med motsvarande erfarenhet i linjeorganisation. Just nu söker vi konsulter inom applikation, utveckling, integration och Analytics.  

På det nya kontoret på 300 kvm kommer Implema att få utrymme för såväl arbets- som kundytor vilket ger goda förutsättningar för ytterligare tillväxt.  

Pia Nordstrand,
Consultant Manager

Vill du veta mer om Implema i norr?

Kontakta mig!
Dela med dig

Relaterat innehåll

Transparent5x5px
Spela videoklipp