Implema fortsätter att växa

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Implema växer i Sundsvall
Den 1 juni flyttar Implema i Sundsvall till nytt kontor i centrala i Sundsvall. Sedan etableringen i Sundsvall år 2016 har Implemas personalstyrka ökat från 2 till 12 personer.

Implema ser en fortsatt tillväxt. Pia Nordstrand är konsultchef och berättar:

– Det känns fantastiskt att vi fortsätter växa genom nya kunder och förnyade uppdrag hos våra befintliga kunder. Konsulterna på Sundsvallskontoret jobbar i olika nykundsprojekt och i olika uppdrag hos befintliga kunder. En stor lokal kund är SCA. Hon fortsätter:

Implemas konsulter i Sundsvall har kompetens inom affärssystemen SAP och Dynamics och merparten av de anställda är mycket seniora affärssystemkonsulter. Pia Nordstrand berättar att teamet växer även med juniora konsulter genom Implemas årliga traineeprogram som är mycket populärt. Hon fortsätter:

– Vi rekryterar kontinuerligt och söker personer med lång erfarenhet av affärssystem, både med konsultbakgrund men även med motsvarande erfarenhet i linjeorganisation. Just nu söker vi konsulter inom applikation, utveckling, integration och Analytics.  

På det nya kontoret på 300 kvm kommer Implema att få utrymme för såväl arbets- som kundytor vilket ger goda förutsättningar för ytterligare tillväxt.  

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Pia Nordstrand,
Consultant Manager

Vill du veta mer om Implema i norr?

Kontakta mig:

Fortsätt läsa

Det anrika familjeföretaget Arvid Nordquist HAB tar i år steget att tillsammans med Implema uppgradera sitt SAP system till SAP S/4HANA. Gabriella Fällman, IT-chef på Arvid Nordquist, är inbjuden till årets Implema Inspire (17 september) och kommer ta plats i Implema Inspire Studion för att berätta mer om Arvid Nordquists erfarenheter. Vill du veta mer? Anmäl dig till Implema Inspire – ett digitalt event inom affärssystem och digitalisering!

Implema Inspire: Arvid Nordquist framtidssäkrar med SAP S/4HANA

Implema Inspire Labs är en kreativ drivbänk där vi utforskar och accelererar nya lösningar inom teknikområden som artificiell intelligence, machine learning och robotisering.

Implema Inspire Labs: en kreativ drivbänk för att utforska och accelerera nya lösningar!

Robin Teigland har kallats Sveriges ”startup-professor” och Sveriges första “Ocean tech professor” eller rätt och slätt “Digitaliseringsprofessorn”. Nu gästar hon Implema Inspire!

Inspireras av Robin Teigland på årets Implema Inspire!

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund