Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Dela med dig:
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Implema Unifaun Webinar TMS
Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Johan Hellman, produktchef på Unifaun och Mathias Arvidsson, affärsområdeschef Integrations på Implema, delar med sig av sina erfarenheter om hur du med rätt integration och mjukvara effektiviserar och minskar dina transportkostnader.

Johan Hellman är ansvarig för Unifauns TMS-produkt och har en lång erfarenhet inom global tillverkningsindustri och tredje/fjärdepartslogistik.

Mathias Arvidsson säljer och realiserar Integration-as-a-Service och arbetar aktivt med mjukvarubolag som har nischade affärsapplikationer för att möjliggöra integrationer med de ledande affärsystemplattformarna SAP och Microsoft Dynamics.

Dag och tid

Webinariet äger rum tisdagen den 30 juni kl 09.00 – 09.45.

Presentatörer

Mathias Arvidsson
Business Area Manager
Mobile: +46 73 3159369
mathias.arvidsson@implema.se

Johan Hellman
Product Manager, Unifaun TMS
Mobile: +46 73 201 77 63
johan.hellman@unifaun.com

 

Anmäl dig här

Om Unifaun
Unifaun är Nordens ledande leverantör av TMS (Transport Management Systems) för transportköpare och tredje/fjärdepartslogistiker med mer än 20 års erfarenhet av att digitalisera transporthantering. Unifaun har huvudkontor i Stockholm och närvaro även i Finland, Norge, Polen, Nederländerna och Belgien. Unifaun omsätter över 350 miljoner kronor och har 200 medarbetare. Unifauns produkter används av tiotusentals företag och över en miljon personer använder Unifauns mobilapp Mina Paket.

Dela med dina vänner

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Mathias Arvidsson,
Business Area Manager Development & Integration

Vill du veta mer?

Kontakta mig
Mathias Arvidsson

Fortsätt läsa

Implema fortsätter att växa och satsar stort på CRM och Customer Engagement. I spetsen för detta arbete finns Mattias Liss-Daniels, bolagets ”driver” i region väst.

Stora nog för att vara bäst, små nog för att bry sig om varje kund

Implema fortsätter att växa och växlar upp i väst. I regionen finns redan idag många av bolagets kunder såsom Jollyroom, Qmatic, Teleradio liksom Dafgårds, Pipelife och Hemtex och bolaget ser en stor

Implema växer i väst

Under detta webinar får du ta del av hur Unifaun och Implema löser integrationen mellan ditt affärssystem och din TMS lösning.

Hur får du kontroll på dina transporter med en integration från D365?

Traineeprogrammet är bland det viktigaste vi kan göra i den transformation som pågår. Det är en förutsättning för att vi som bolag ska utvecklas.

Implema storsatsar på sitt traineeprogram – 2020 det största traineeprogrammet i bolagets historia!